Да бъдеш необвързана и свободна е повече от страхотно, но както всичко останало, то има и своята не толкова страхотна страна. Тя се появява, когато си необвързана, а всички твои приятели имат щастливи връзки. Това е като да се отдадеш на наистина интересна книга на плажа, а когато вдигнеш поглед да разбереш, че си останала сама и всички около теб са си тръгнали. Радостта ти, че близките ти са щастливи се смесва с тъгата, че си сама и вече нямаш компания всеки път, когато имаш нужда от нея. Да, те все още са ти приятели и те обичат, но нещата вече стоят по друг начин. Вече ще трябва да правиш повече неща сама. За щастие, това също не е толкова лошо, колкото може би ти се струва в началото.

Ако попаднеш в ситуацията на единственото необвързано момиче в компанията, ето 11 забавни неща, които да правиш, когато всички останали са потопени в романтика и любов.

Опитай нещо ново и забавно

Предизвикай своя вътрешен мир като се запишеш на йога или медитация. Започни курс по рисуване или се порадвай на природата с дълга разходка в парка. Прави нещо, които наистина те забавлява и кара да се чувстваш добре.

Потопи се в историята на хубава книга

Четенето е нещото, което ще те накара да разпуснеш, да отвориш съзнанието си и да се заредиш с вдъхновение. Намери книга, която толкова да те вдъхнови, че да забравиш за ежедневието.

Открий скритите съкровища на града си

Когато си сама, можеш спокойно да преоткриеш града, в който живееш, без да се съобразяваш с мнение, различно от своето собствено. Без значение дали става въпрос за забележителности, изумителни места за хапване или просто кътчета, на които да релаксираш, отдели няколко часа и се разходи из любимите си улици.

Направи си домашен спа ден

Маникюр, педикюр, маска. Всички тези неща ще те накарат да се почувстваш красива и отпочинала. Отдели един ден, в който ще се отдадеш на релакс и разкрасителни процедури в собствения си дом.

Планирай бягство през уикенда

Следи евтините полети до нови градове и прекарай уикенда в ядене на местна кухня, посещение на музеи наслаждавайки се на това, което светът предлага.

Стани мастер-шеф

Избери любимото си ястие и постави престилката си за ден, в който показваш уменията си в кухнята.

Денс парти за един, моля!

Пусни любимата си музика, налей си чаша вино и се отдай на танци, докато се умориш. Кой казва, че трябва да имаш партньор, за да танцуваш цяла вечер.

Изгледай отново любимия си сериал

Няма нищо по-хубаво от това да се отпуснеш вечер на дивана в компанията на любимия ти сериал. Гледайки го отново, ще откриеш много нови моменти, които може би си пропуснала първият път и ще си припомниш любимите си.

Стани фрийлансър

Имаш хоби, което обичаш да правиш в свободното си време? Превърни го в бизнес като станеш фрийлансър. Така не само ще правиш онова, което обичаш, но и ще припечелваш допълнително. В интернет има куп сайтове в помощ на фрийлансърите, намери своя и действай.

Разхождай кучета

Така ще си в помощ на заети семейства, а ти самата ще се заредиш с позитивизма и забавлението, което носят със себе си четириногите приятели. 

Запиши се за нов фитнес клас

Да бъдеш във форма не само ще поддържа тялото ти, но и ще се разтовариш от негативното в ежедневието ти, ще научиш нещо ново за тялото си и ще влезеш в топ форма.