Влюбени сте в Овен, а? Господ да ви бъде на помощ! Шегичка. Ние сме страхотни хора. Буквално ще ви приковем с рогата си за нашата любов.

Но има някои неща, които трябва да знаете за любовта на Овена. Първото и най-важно нещо е, че ние сме най-добри в леглото от целия зодиак. Със сигурност това е публична, астрологично доказана и потвърдена от всекиго информация, но просто исках да го заявя още веднъж.

Нека видим кои са и другите специални неща за Овните.

1. Ние сме огнени.

Да, ние сме огнен знак и това не е изненада. Описвана съм като „огнена“ през целия си живот, което може да бъде считано както като комплимент, така и като обида (предпочитам да вярвам в първото).

От позитивната страна това означава, че когато влезем в една стая, ние внасяме МНОГО енергия. Основно добра. Понякога и лоша – според настроението ни. Ние сме хора, които искате да поканите на купона си, ако искате той да е забавен. От негативната страна, гневът ни е бърз като светкавица.

2. Имаме его.

Вероятно сте го предполагали, но ще го кажем: жените от зодия Овен се нуждаем от половинки, които едновременно галят егото ни, когато искаме (което се случва доста често), но също така и ни карат да бъдем скромни. Приятни опити за балансиране!

3. Имаме приключенски дух.

Ще опитаме почти всичко по веднъж. Но ако не ни хареса (или не сме добри в него) от първия път, няма да му дадем втори шанс.

4. Лесно се отегчаваме.

Ако не ни обръщате внимание, не смогвате на темпото ни, не правите страхотен секс или не водите интересни разговори – следващият, моля! Ще бъдем учтиви (възпитани сме все пак), но бързо ще преминем нататък, ако не можете да задържите вниманието ни.

5. Обичаме да гледаме цялостната картина.

Малките детайли задържат вниманието ни. Мислим в широк план за проекти, идеи и цели и за това какво трябва да свършим, за да изпълним целта си. Дреболиите не са ни интересни. Ще се погрижим за тях, ако се налага - все пак ценим точността - но вероятно ще го направим без желание.

6. Ние сме агресивни.

В това да получим нещото, което искаме, когато го искаме и по начина, по който го искаме. Моля, отстъпете от пътя ни и се разкарайте. Във ваш интерес е да не се съревновавате с нас – вероятно ще изгубите.

7. Обичаме силно.

Влюбваме се бързо и ентусиазирано и обичаме много страстно. Обичаме любовта! Когато сме влюбени във вас, ще го знаете от дъното на душата си.

8. Развълнувани сме за живота.

Честно казано сме развълнувани за всичко: пътешествия, литература, интересни хора, света, вас... Почти всичко ни вълнува и скачаме, без много да му мислим. Затова и обичаме да гледаме цялостната картина – ако се тревожим за тривиалностите, няма да имаме време да живеем живота на пълни обороти.

9. Лоялни сме до болка.

Не се закачайте с приятелите ни. Не се закачайте с хората, които обичаме! Злопаметни сме и пазим гнева си с ГОДИНИ, хора – години! И дори и да ни липсва физическа сила, я компенсираме с думи – ще ви сломим с език! Враговете на приятелите са наши врагове – внимавайте!

10. Уверени сме.

Това е просто мил начин да кажем, че казваме почти всичко, което искаме, особено около хората, които ни познават добре. Може и да си държим езика зад зъбите пред родителите ви или пред шефа ни, но за нас е много трудно да не казваме как се чувстваме. Най-добре е да го имате предвид.

11. Работим много усилено.

Назначете Овен, дайте му нещо, към което изпитва страст и ще работи по-усилено от всеки друг! Но имайте предвид, че това важи само ако Овенът прави нещо, което го удовлетворява и стимулира. В протвен случай просто отбиваме номера.

12. Нямаме търпение.

Ама никакво. Искаме всичко да е свършено вчера и ако ние можем да отидем навреме за уговорката ни (ако не и по-рано), какво право имате вие да закъснявате?! И нека дори не повдигаме темата за висенето в трафика или на опашката в супермаркета.

13. Нуждаем се от лично пространство.

Ние сме изключително независими, което означава, че вие ТРЯБВА да имате собствен живот. Ако се чувстваме като в клетка, ще избягаме в момента, в който открехнете вратата. Това означава, че сме привлечени от хора, които са наясно с живота си (и имат собствени интереси и хобита) и мога да ни позволят да живеем собствения си живот, но и да споделяме части от него с вас.