Всички казват, че жените са мистериозни, но знаете ли, че мъжете също правят неща, за които никоя жена не знае? Те са много добри в това да прикрият чувствата и мислите си и знаят кога да ги покажат. Интересно ти е какво крият?

Ето 13 примера за нещата, които един мъж не би признал на половинката си:

1. „Момичетата със самочувствие ме привличат повече“

Повечето мъже харесват самоуверени момичета, защото това тяхно качество показва силния им характер. Те винаги биха избрали тях пред такива, които нямат никакво самочувствие.

2. „Грижа ме е как изглеждаш“

Мъжете обожават жените, които се обличат добре и изглеждат по определен начин. Тук не става дума за модерна рокля, а за нещо, което е секси и елегантно, но нищо вулгарно.

3. „Нямам си идея какво да правя“

Един мъж никога няма да признае, че не знае какво да прави в дадена ситуация. Той дори би се наел със задача, с която не знае как да се справи и да страда, но не би казал, че има проблем.

4. „Ние не знаем как да отговаряме на вашите въпроси“

Наистина е трудно половинката ти да отговори на въпроса дали изглеждаш дебела в дадена дреха. Те мразят подобни въпроси, защото не знаят как жените биха реагирали на отговора. Повечето мъже избират да излъжат, отколкото да кажат, че приятелката им не изглежда добре в някоя рокля.

5. „Това не ми е по джоба“

Мъжете винаги се състезават и никога, наистина никога не биха казали на половинката си, че не могат да си позволят това, което тя иска.

6. „Ревнувам“

Никой представител на силния пол не би си признал ревността, когато види приятелката му да говори с момче, което флиртува с нея. Той може да е ядосан отвътре, но няма да го покаже.

7. „Приятелката/Сестра ти изглежда много интересна“

Ако си мислиш, че партньорът ти не оглежда други жени, то се самозалъгваш. 

8. „Не прибързвай“

Само защото един мъж те е поканил на вечеря, не означава, че ще се ожените. Преди да започнете да излизате той би искал да те опознае, както и ти него.

9. „И ние имаме нужда от комплименти“

Както ние имаме нужда от комплименти, така и на мъжете им е приятно да ги чуват. Няма нищо лошо в това да похвалиш половинката си и да го мотивираш. Той също е нервен преди първа среща или преди важна задача или проект.

10. „Ние се наслаждаваме на почивката“

Мъжете също харесват отпускащи процедури и занимания. На тях им харесва да гледат сериали и да се изтегнат на дивана. Не го казват, защото всеки мисли, че ще остане недоразбран.

11. „И мен това ме плаши“

Мислиш си, че само жените имат фобии? Има мъже, които имат страх от тъмното, от паяци и други неща. Те не го показват, защото все пак те са силният пол и не трябва да показват слабост.

12. „Никой не знае как се чувствам в момента“

Никой мъж няма да сподели на една жена през какво точно минава. Ако гледате романтичен филм и той се просъзли, ти няма дори да разбереш.

13. „Има си причина да си тръгна“

Ако те намира за интересна, то той няма да те напусне. Ако го направи, то това е решение, което той е обмислял дълго време, преди да направи тази стъпка.

Със сигурност мъжете имат нужда от същото количество любов и внимание, мили дами, макар и да не го признават.