Внимание, дами! Сексът може да бъде идеален, стига да го искате!
 
Идеалният секс не е мит, той може да бъде реалност, стига партньорите да го пожелаят. Често обаче има някои „малки неща”, които пречат на двойката да се наслади на емоцията. Днес ще ви разкрием 3 от най-чести причини, поради които не се получава.
 
  1. Децата винаги са на първо място.
    Никой не твърди обратното. Само че има моменти, когато отрочетата могат да се превърнат в най-големия саботьор в една връзка. Никой няма да ви обвини, че сте лоши родители, ако поне веднъж седмично оставяте малките на грижите на баби или детегледачки. Все пак и мама е човек!



  2. О, не! Не мога да направя това.
    Често жените се страхуват, че ще развалят имиджа си пред любимия, ако експериментират в леглото. От друга страна пък почти няма мъж, който да не си е представял, че е главен герой във филм за възрастни. До къде обаче може да стигне една жена, е въпрос на лично усещане. Не е необходимо да правите неща, които смятате за нередни. Добре е обаче от време на време да разнообразявате интимните си преживявания, опитвайки нещо ново. А защо не и да създадете „ритуал” за специални случаи?



  3. Грозна, дебела и стара съм за това.
    Най-големите притеснения за една дама не само в леглото, но и в живота въобще са, че с годините се променя, а фактът, че става непривлекателна дори в собствените си очи, води до доста проблеми, свързани с интимните преживявания. Важно е да се знае, че няма възраст след която сексът да е забранен. Няма й непривлекателна жена и колкото по-бързо се „отърсите”от подобни мисли, толкова по-бурни емоции ще изживеете с любимия.