Харесва ли ви забавлението и лекотата на това да прекарвате време с близък приятел плюс опцията за постоянен и неангажиращ секс, но без напрежението и отговорностите на това да бъдете в истинска връзка? Ако сте си казали „Да, моля!“, вероятно сте представител на една от зодиите, които предпочитат да имат „приятелче с облаги“, отколкото да бъдат официално гадже на някого. Връзките с подобни облаги могат да са страхотни за хора, които са заети или незаинтересовани от връзките, но все пак искат да прекарват приятно време с някого и честичко да правят секс.

Разбира се, има ги и потенциалните лоши страни на всичко това, а ако нещата тръгнат зле, рискувате да развалите приятелството си завинаги. Интимността и комфортът могат да създадат привързване, което може да доведе до това единият да развие чувства към другия. Ако и двамата искате това – чудесно! Но ако не е така, нещата могат да станат коварни.

Ако вашият зодиакален знак не е склонен на сериозни връзки и предпочита да си запази вратите отворени, но все пак му харесва да има редовни сексуални контакти, то вероятно „приятелството с облаги“ е точно за вас. Ако можете да бъдете наясно с границите и да не се привързвате емоционално, значи имате всичко необходимо да се справите. Ето кои са зодиите, които са най-склонни на подобни отношения:

Близнаци

Близнаците са умни, ентусиазирани и склонни на много нови неща, което ги прави идеални за връзка тип „приятели с облаги“. Те също така могат да са доста непостоянни и трудни за заземяване. Поради нерешителността си, понякога не могат да изберат какво точно искат, а това важи и за това дали искат връзка или просто приятелство. Затова подобна ситуация е идеална за тях – гъвкава е, няма напрежение и оставя вратичките отворени, което е перфектно за един Близнак. Те са нъплно склонни да си създадат емоционална връзка с някого, просто лесно се отегчават и вниманието им е привлечено от следващото лъскаво нещо, което се изпречи на пътя им.

Стрелец 

Стрелецът е най-независимият знак от зодиака, затова отдаването на сериозна връзка отнема усилия, жертви и отдаденост. Това са неща, с които един представител на тази зодия може да се справи, но само ако е сигурен в човека отсреща – иначе не им се иска да полагат толкова много усилия. Стрелците предпочитат да бъдат способни да правят това, което желаят, но като интелигентен знак обожават интересните хора и новите преживявания. Това да имат „приятел с облаги“ е идеално за тях, защото могат да прекарват много време с човек, когото харесват и от когото са заинтригувани, да изследват сексуалната си страна и да поддържат свободата, която толкова обичат.

Водолей

Водолеите са мили, интелигентни и любовта им към забавлението ги прави изключително популярни. Тъй като имат много приятели и социалният им календар е постоянно пълен, отдаването на моногамна връзка не е точно тяхното нещо. Неангажиращата връзка с „приятел с облаги“ обаче им позволява да се свържат с някого, за когото ги е грижа и да поддържат свободата си да ходят на други срещи, да имат други тръпки и в общи линии да се озовават там, където ги отвее вятъра. Тъй като са съпричастни и вярват в честността във всяка ситуация, те винаги са изключително наясно с това какво представляват отношенията им и затова рядко някой бива наранен.

Както е известно, противоположностите се привличат и понякога точно човек от противоположния знак може да даде на партньора си това, което му липсва. За Близнаците това е представител на зодия Стрелец, а за Водолеите – представител на зодия Лъв. Затова макар и тези три знаци да обичат връзките без обвързване, те все пак са склонни да се впуснат в сериозни отношения, стига да срещнат правилния човек.