Знаем всичко за положителните качества и личностните характеристики на зодиакалния си знак. Но важи ли същото за отрицателните и за най-големите ни страхове?

Близнаците са много интелигентни и остроумни. Знаят как да накарат всички да правят нещата по техния си начин. Те са добри манипулатори и могат да измамят с лекота всеки. Ако си се събудила от грешната страна на леглото, внимавай, защото могат да те подлудят! Близнаците не обичат да стоят на едно място и винаги са готови за нови преживявания. Затова се страхуват да не загубят свободата си. Представителите на тази зодия мразят рутината и затова биха направили всичко, за да избегнат скучния и монотонен живот. Техните партньори трябва да са готови за промени в живота си постоянно!

Близнаците не обичат хора, които се оплакват, а такива, с които могат да проведат добър разговор. Ако искаш да си прекараш приятно с тях, постарай се да си в добро настроение. Не бъди толкова сериозна и мелодраматична. Ето кои неща не бива да им казваш според астроложката Аниша Банержи.

1. Защо говориш толкова много?

Според Аниша представителите на тази зодия обичат да разговарят с другите и дори мъжете искат да чуят последните клюки. Ако говориш с тях за нещо, за което не знаеш нищо, преструвай се, че се интересуваш от темата, за да продължат да говорят.

2. Защо никога не си сериозна?

Близнаците може да се правят на глупави и да заблуждават повечето хора с усмивката и хумора си. Те обичат да се смеят и хората около тях ги харесват. Затова и най-добрата им връзка е с човек, който ги кара да се смеят.

3. Можеш ли да се съсредоточиш?

Близнаците обичат да работят по няколко проекта едновременно и мислят, че могат да се справят с много задачи. За съжаление, истината е, че се отегчават много бързо и са склонни да избират други проекти, без да са довършили докрай вече започнатите.

4. Сигурна ли си, че можеш да се справиш с това?

Едно от най-добрите качества на Близнаците е способността им да се изправят и след най-лошия удар на живота. Постигат това благодарение на упоритостта си. Дори с разбито сърце могат да победят силната мъка и да продължат напред.

5. Пак ли си промени мнението?

Близнаците се обиждат, ако често ги питате за промяната на решенията им. Те имат двойствена природа и могат да се приспособят толкова бързо, сякаш в тях наистина „живеят“ две различни личности.