„Диамантите са най-добрите приятели на момичето.”
                                                            Мерилин Монро



Годежният пръстен... символ на едно от най-важните решения в живота на всяка жена. И макар че най-важна е любовта на човека, който ни предлага брак, тайничко поглеждаме и към годежния пръстен. Ако е скъп и с диаманти, определено ни прави доста добро впечатление и ни кара да се чувстваме специални.
Е, има жени, които имат удоволствието да носят на ръката си истинско богатство.

Ще ви представим 5-те най-скъпи годежни пръстена в света! Каква прелест!

1. Започваме с пръстена на Бионсе. Всички знаем, че настоящият съпруг на певицата Jay Z разполага с достатъчно средства, за да осигури на любимата си охолен живот. Какъв е проблемът за него да й подари пръстен за 5 милиона долара и 20 карата, като 18 от тях са само за огромния диамант.


2. Наследницата на империята Хилтън, Парис е имала честта да носи на пръста си тежестта на цели 4.7 милиона долара. Пръстен, който моментално стана известен поради факта, че е носен именно от тази красавица. Мъжът, имал честта да сложи това съкровище на ръката на богатата наследница, е Парис Лацис. Скоро след това обаче двамата се разделят, а Парис Хилтън дарява пръстена си за благотворителност.


3. Доналд Тръмп е един от най-влиятелните предприемачи в света. Богатството му  е огромно, а богатите хора могат да си позволят скъпи пръстени. Именно такъв един пръстен за „скромните” 2 милиона долара той подарява на годеницата си Мелания Кнаус.



 

4. Певецът Сийл подари на своята любима Хайди Клум годежен пръстен за 1.5 милиона долара. Предложението за брак той й отправил в новогодишната нощ на 2004 година. Какъв красив жест! Прелестният пръстен обаче не може да спаси една връзка и за съжаление те вече не са заедно.


5. Петото място е за още една холивудска двойка, която вече не е заедно. И все пак няма как да не обърнем внимание на пръстена, носен от Дженифър Лопес, с който Бен Афлек й предложил брак. Актьорът се е изръсил със сумата от 1.2 милиона долара за това малко бижу.


Тук може да видите годежните пръстени на други холивудски знаменитости.