Ако палавото ти другарче изведнъж започне да се оплаква от главоболие в спалнята, помисли какво не е наред. Ето 8 странни причини той да не иска секс.


1. Месиш му се в шофирането

Мъжете се вбесяват, когато останалите пътници в колата започнат да ги критикуват как шофират и да им дават препоръки. Горко ти, ако това си ти! Черешката на тортата е, когато започнеш да се шегуваш и дори подиграваш на шофьорските му умения. Това със сигурност ще те лиши от секс!

2. Носиш памучни бикини вместо секси дантеленото бельо, с което го впечатляваше в началото

Добре де! Нека бъдем честни: Кога за последно облече красивото си дантелено бельо, за да го зарадваш? То си лежи на дъното на чекмеджето под удобните памучни гащи, нали така? Не забравяй, че мъжете се възбуждат от зрението. Няма значение дали тежиш с 5 килограма повече или по-малко.

3. Натякваш му, че не правите достатъчно секс...

Нищо не може да срине либидото на мъжа, както заяждането от твоя страна. Ако искаш секс, не му натяквай, че го правите рядко. Така ще постигнеш точно обратното.

4. Прекалено много го обичаш

Жестоко, нали?! Силната ти привързаност може да го отблъсне, защото го лишаваш от тръпка и мистерия. Дай му повече пространство и не се вкопчвай в него.

5. Скарахте се

Някои двойки може и да се сдобряват пламенно в спалнята, но вероятно вие не сте от тях. Той си спомня обидните ти думи и обвинения и не му е до секс. Това е най-вероятно да се случи, ако си използвала фрази като: "Ти винаги..." или "Ти никога..." Тези две фрази обвиняват, критикуват, подценяват, отблъскват, затова не ги използвай.

6.  Връзваш си косата на опашка, четеш книга в леглото

Понякога без да осъзнаваш му изпращаш сигнали "Стоп!". Може би си връзваш косата на конска опашка, слагаш си маска на лицето, четеш книга в леглото. Той те познава добре и знае кога си в палаво настроение. Ако искаш секс, просто му го покажи!

7. Гледаш на секса като на задължение

Ако му позволяваш да те гушка само в неделя, когато не си на работа, не е изненадващо, че вече няма желание. Рутината и скуката отегчават и мъжете, не само жените. Може да поправиш това, като внесеш малко романтика и разнообразие в отношенията ви.

8. Бебето може да ви чуе

Той се притеснява, че бебето може да ви чуе, децата да ви видят. Мъжете се притесняват повече от тези неща, отколкото смяташ. Нужно ви е уединение и време само за вас двамата. Помисли какво може да промениш.

Мъжете обичат секса, но не са секс-машини. И те имат своите слаби моменти, не го забравяй.