''Мама винаги правеше бисквитки във формата на сърце за Свети Валентин'' - казва Тина Кристенсен от Адисън, Илионоа. ''Когато осъзнах колко лесно се правят, продължих традицията! По всяко време на годината, сервирани топли с мед или поръсени с канела.''

Съставки: 

- 2 чаши брашно

- 1 с. л. бакпулвер

- 1 ч. л. сол

- 1/2 ч. л. студено масло

- 3/4 чаша прясно мляко 

За медената глазура: 

- 1/2 чаша разтопено масло

- 3/4 чаша захар

За канелената глазура:

- 1/2 чаша разтопено масло 

- 3/4 чаша захар

- 3 с. л. канела

Приготвяне:

1. В купа смесете и разбъркайте сухите съставки. Добавете масло, докато сместа не придобие форма на едри трохи. Добавете мляко и бъркайте, докато получите тестена топка. 

2. Поставете тестото върху леко набрашнена повърхност, като размесите от 5 до 6 пъти. Разточете на тънка кора и след това разрежете с помощта на формички-сърца. Поставете хартия за печене в подходяща форма и поставете във фурната на 230 градуса за 10-12 минути или докато станат златисто-кафяви. 

3. За гарнирането с мед, разбъркайте маслото и меда в отделна купа и бъркайте, докато не стане гладка смес. Ако желаете да поръсите с канела, то разбъркайте маслото, канелата и захарта, докато не получите гладка смес. Сервирайте топли. 

Приятен апетит!