Да, днес все още има такива жени! Те са наистина силни в един свят, в който трябва да бъдат добри съпруги и майки, да се грижат за дома си, но да постигат и успехи на работното си място. Макар балансът между тези неща да не е никак лесен, силната дама се справя с тях и намира време както за работа и кариерно развитие, така и за най-близките си хора.

Днес ще откроим 11 неща, които трябва да знаеш за силната жена, ако си влюбен в такава:

1. Тя не се страхува да е сама

Защото харесва собствената си компания, е готова да изчака правилната връзка. Да остане необвързана не я притеснява, но идеята да завие в погрешна връзка е направо ужасяваща. Тя осъзнава, че не прави услуга на никого, ако се примири да бъде с неподходящия човек. Това също така означава, че ако той прецака нещата, няма да получи друг шанс. Когато силната жена приключи с теб, ще бъде така завинаги.

2. Ако я накараш да се занимава с драми, ще ти покаже вратата

Това включва доста неща – ако я занимаваш с бившите си, изневериш ѝ, ако се държиш все едно я притежаваш, имаш поведение на лошо момче и показваш нарцисизъм. Тя цени себе си твърде много, за да бъде обект на такова отношение и ще ти покаже вратата, ако очакваш да се примири с тези неща.

3. Ще е лоялна към теб, ако си го заслужиш

Ако се отнасяш добре с нея, няма да се притесняваш дали ще те измами, или излъже. Тя ще те обича с всичко свое, ако и ти се държиш така.

4. Разбира добре всичко

Опитай се да я нараниш и тя ще те изяде жив. Има голямо уважение към себе си и няма да те хареса повече, ако я нагрубиш или се опиташ да я манипулираш. Тази жена има собствени планове, цели и страсти. Накарай я да бъде жадна за вниманието ти и ще се окажеш сам.

5. Ще ти каже какво мисли

Тя е директна (но не и подла!). Може да бъдеш сигурен, че с нея ще знаеш точно накъде се развива връзката ви. Тя просто няма време или енергия да бъде пасивно-агресивна и не иска и ти да бъдеш такъв.

6. Не се интересува от одобрението на другите

Когато става дума за мнението на останалите, тя знае, че онова, което те мислят за нея, не е нейна работа. Твърде заета е да работи, за да направи живота си страхотен и не се отклонява от критиките.

7. За нея са важни целите, страстта, стремежът и усилието

Обича да е заобиколена от хора, които се развиват и имат сериозни цели и страсти. Никога не би пожертвала мечтите си за теб, но няма да те накара и да седнеш на задната седалка. На силната жена не ѝ е непознато чувството да работи усилено, за да постигне целите си, затова разбира процеса и зачита индивидуалните ти страсти.

8. Не се интересува от парите ти

Тъй като тя вече е зависима и уверена в себе си, наистина за нея това не е важно. Това, което я интересува е какво ще правиш с това, което имаш, какви са бъдещите ти цели и дали се отнасяш добре с нея. Винаги става дума повече за усилията ти и отношението ти към нея, отколкото към сумата в банковата ти сметка.

9. Нейните стандарти са високи, защото държи на тях

Очаква това да важи и за теб. Такива жени наистина се срещат рядко, така че, ако си равнодушен за чувствата си към нея, тя просто ще потърси някого, който се отнася толкова добре с нея, както и тя би дала в замяна.

10. Не може да понесе, когато се държиш безпомощно

Познато ли ти са ти думите: "О, боже мой, просто не знам какво да правя"? Тя ще разбере какво се крие зад тях и ще те намрази. Ако се държиш като момче, ще те третира като такова. Това ще бъде неприятно и за двама ви. Тя не се държи сякаш е безпомощна, така че не уважава другите, които действат по този начин (мъже или жени).

11. Напълно си струва да бъдеш с нея

Тази връзка ще те предизвика и ще те направи по-добра версия на самия себе си. Не защото тя го изисква, а просто защото да си около нея е вдъхновяващо. Е, готов ли да бъдеш вдъхновен?