След като бе оневинен от прокуратурата по обвиненията на Диана Димитрова за насилие, популярният актьор Юлиан Вергов днес даде своята официална позиция по случая. Преди малко самата Диана Димитрова публикува отговора си в профила си във Фейсбук. Публикуваме гледната точка на актрисата без редакторска намеса:

 

"Официално искам да кажа, че ще съдя лицето Юлиан Вергов за клевета след изказванията му днес. По-голяма гнусотия и абсурд в последните три месеца не бях чувала по мой адрес и е тъжно, че един рецидивист с психични отклонения е на свобода. А още по-тъжно е, че е толкова добре ''пазен'' от закона. Когато гостувах в ''120 минути'' споделих, че той ме свърза и попита дали ще отида на лична среща с дете на около 13 години в дома на колега актьор. Това се случи няколко месеца след побоя през 2017г. Отидох. Подарих й две от детските книги, които съм рисувала. И това има как да се докаже.
Ако аз съм това, което той се опитва да ме изкара днес, защо ме праща при дете? Всеки нормален човек би се усъмнил в грозните му думи.
Когато човек е открит и невинен излиза и се защитава, а не мълчи толкова месеци. Аз нямам какво да крия.

Цветя ще има за моята майка, която от 25 години живее в друга държава и проля толкова сълзи, заради един изрод."

Каква е истината... Чакаме... И се молим за виновните да има наказание. А вие на чия страна сте? Споделете в коментар.