Може да не ви се вярва, но вчера Дженифър Лопес навърши 53 години! По случай рождения си ден звездата зарадва своите над 200 милиона последователи със секси видео, на което е напълно гола и изглежда ослепително!

„Вашето тяло е единствено по рода си, изящно и уникално ваше – време е да се отнасяте към него подобаващо.“, гласеше посланието на Джей Ло към нейните последователи.

Дженифър показа за пореден път страхотното си тяло, а целта на видеото беше да промотира нов продукт на своя козметичен бранд JLo Beauty – крем за кожата на дупето. И каква по-добра реклама за продукта от невероятните форми на звездата!

 

„Грижим се за кожата на лицето си, но понякога пренебрегваме тялото. За мен беше важно да създам рутинна грижа за кожата на тялото, която да отговаря на неговите специфични и уникални нужди, и започнахме с дупето!“ - написа Джен към горещите кадри. Тя обяви новия си козметичен продукт като подарък към своите почитатели по случай рождения ѝ ден.

Публикацията вече има над 800 хиляди харесвания.

В същото време романтичната ваканция на Лопес и нейния нов съпруг Бен Афлек в Париж продължава. Хилядите им фенове по света не спират да следят всяка крачка на двойката, която се наслаждава на забележителностите на френската столица и изглежда по-влюбена от всякога.

Певицата празнува година, която беше изпълнена не само с професионални, но и с лични успехи. Преди седмица тя се омъжи за своя любим в Лас Вегас, а няколко месеца по-рано продуцира своя документален филм по Нетфликс – „Halftime“.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

 

А как новият съпруг на Джен е изненадал половинката си по случай нейния рожден ден – може би предстои да разберем!