Момичето Водолей е тази, която позволява на косите ѝ да се развяват във въздуха около нея. Тя те привлича, но не те оставя да я обсебиш. Тя те заслепява, но и изчезва. И тя се връща като торнадо, направено от сънища и звезден прах.

Духът ѝ е свободен, ръцете ѝ са широко отворени. Тя остава любезна към света и приема всичко, което ѝ дава и може да оцелее, без значение дали си с нея, или не. Тя е момичето, към което не можеш да останеш безразличен. Но и тя е тази, която знае колко по-важна е стойността от желанието. Тя знае, че не са еднo и също нещо. Тя избира да свети сама, за да може другите да преценят дали искат да бъдат в живота и или не.

Тя обича луната повече, отколкото някога ще обича нещо друго. Тя е всяка част от луната. Усмивката ѝ е заразителна, а чарът ѝ прикрива тъмна страна, която много добре може да контролира.

Тъмнината и безпокойството ѝ почти я поглъщат, докато се бори, за да остане ярка. Тя не е перлен блясък. Тя може с лекота да приеме всичко, което ѝ дава светът и умее да извлече най-доброто от всеки ден и нощ.

Но ако е с теб тя ще ти позволи да я видиш цялата. Както хубавите, така и лошите неща. Тъмната и светлата страна на луната.

Когато всички останали казват "да", тя ще каже "не". Когато други казват, че трябва да бъде реалист, тя потъва все по-дълбоко в своята мечта, която е скицирала и рисувала с акварели. Тя остава лоялна към това, което обича, но е и отделена, и непокорна. Тя е чувствителна и емоционална, но тя също е с каменно лице и се усмихва, прикривайки емоциите си. С нея се научаваш да очакваш неочакваното, винаги си на тръни.

Когато момичето Водолей те допусне в живота си и сподели сърцето си с теб, тя те предупреждава още от самото начало. Не се опитвай да я промениш, защото тя е ожесточена, упорита и горда. Тя знае какво иска и ще се бори с всичко, за да го постигне.

Тя е същество, сътворено от диви цветя и сол. Свободният дух и хармонията на маргаритките се комбинират идеално със силата на разрушението на морските вълни.

Любовта ѝ принадлежи на света. Сърцето ѝ е частично твое, завинаги нейно и извън този свят.