Помислете за перфектната жена... Най-прекрасната жена е тази, която е интелигентна. Ако това не е твой приоритет, трябва да се замислиш.

Нови изследвания показват, че умните жени могат да удължат живота на мъжете и да ги предпази от деменция. Няма по-добра съпруга от тази, която има голям умствен капацитет. Наскоро експерти проведоха проучване за здравето на двама близнаци, като откриха, че да имаш такава жена, наистина е важен фактор за развитието на живота.

Доказано е, че някои игри и пъзели предпазват мозъка от заболявания като деменция и Алцхаймер, което ни навежда на мисълта, че и жените могат да го правят, предизвиквайки съпруга си по различни начини.

Интересно е, че мъжете, омъжили се за този тип дами, имат положителен резултат при изследвания за такива болести, но симптомите така и не се проявяват. Те са напълно с ума си и нямат затруднения.

Да убеждаваш силния пол, че трябва да гледа не само външния вид, а и ума, е трудно. Това и до днес е голям проблем, който се е превърнал в част от феминизма и повечето хора го приемат. Момичетата, които са обърнали достатъчно внимание на интелигентността, са пораснали независими и самоуверени. Момчетата, които предпочитат точно тях, имат здрави и дълготрайни връзки, както и създават по-сигурна среда за съпругите и децата си.

Експертите съветват мъжете да избират внимателно бъдещата си съпруга. Тя трябва да е умна, за да може да стимулира умственото и физическо му здраве.