Хората, родени през февруари, се славят с артистизъм, креативност и богато въображение. Те имат безпогрешна интуиция, но и се уповават на логиката. Гледат позитивно на живота и носят усмивки на всички, които ги познават. Жените, родени през този месец, са красиви, интелигентни и независими, а мъжете са амбициозни и отлични лидери.

Така могат да бъдат описани, в най-общи линии, февруарските личности, но истината е, че те се делят на четири типа, спрямо датата, на която са родени. Всяка от тези групи има свои особености – свои силни и слаби страни. Проверете вие от кой тип сте още сега:

1. Първа група (от 1 до 8 февруари)

Хората, родени в този период, са много активни и енергични. Те се борят със зъби и нокти за онова, което искат да постигнат. В професионалната сфера са сериозни и отдадени. Големият им недостатък е, че често се поддават на негативните мисли. Трябва по-често да си почиват, за да намерят вътрешна хармония.

От друга страна, те обичат да се наслаждават на живота и не се ограничават. Понякога са твърде големи материалисти и си купуват вещи, от които нямат нужда. Ще трябва да се научат да пестят, ако не искат да имат големи проблеми в за бъдеще.

Друга тяхна особеност е, че правят каквото си искат – колкото и пъти да попитат околните за мнението им, толкова пъти ще направят нещата по свой си начин.

2. Втора група (от 9 до 15 февруари)

Хората, родени през този период, имат отлична памет. С тях много лесно се разговаря, а те са интересни личности с много хобита. Понякога си падат малко особняци, но това ги прави още по-привлекателни! Хората от тази група са много емоционални и чувствителни, лесно се поддават на стреса. От друга страна, много държат на семейството и приятелите си и биха направили всичко за тях. От партньорите си очакват много нежност и грижовност, защото тези февруарски дами обичат да бъдат глезени.

Хората от тази група са истински хуманисти, които искат да направят света едно по-добро място. Те не търпя кавгите и винаги се опитват да помиряват приятелите и колегите си. Жените от тази група са мили и състрадателни, а мъжете са дисциплинирани и успели.

3. Трета група (от 16 до 22 февруари)

Третата група са най-милите и сърдечни февруарски личности. На тях със сигурност можете да се доверите, защото те са лоялни и жертвоготовни. Освен това са весели и позитивни личности, които обичат да разсмиват останалите.

Колкото и да не ви се вярва, в тази група има не малко интроверти, които заслужават доверие, но много трудно се доверяват. Външно изглеждат като непоклатими оптимисти, но вътрешно са чувствителни и раними. Те лесно се разчувстват и чуждите проблеми ги натъжават.

Един от недостатъците им е, че понякога действат твърде бавно. Те анализират, премислят, пак анализират и тогава взимат решение, по този начин непрестанно отлагат важните решения и понякога изпускат златни възможности, защото са закъснели.

4. Четвърта група (от 23 до 28/29 февруари)

Последната група е събрала най-съпричастните и мъдри февруарски хора. Винаги можете да ги потърсите за съвет, защото те просто се раждат по-зрели. Навсякъде и по всяко време те се държат на ниво и излъчват класа. Заради това и привличат погледите към себе си. Могат да бъдат и отлични лидери.

Недостатъкът им е, че трудно задържат истинските приятели около себе си. Просто около тях постоянно има нови хора и те искат да опознаят всичките, забравяйки за старите си познати. Като цяло не им е лесно да организират свободното си време. От друга страна, те са и малко избухливи, лесно се палят и много трудно прощават.