На пръв поглед изглежда, че повечето ми бивши нямат нищо общо помежду си. Един мъж се обличаше като бръснар от 30-те, друг беше хирург, а трети беше пълен идиот. Виждате ли? Тотални противоположности! Но все пак трябва да има нещо общо, което ни привлича в мъжете, с които излизаме, нали? Или всичко е случайност?

За да ни помогнат да разберем, астролозите разясняват как точно зодиакалния ни знак влияе на привличането ни към мъжете. Вижте сами!

Овен

Вие често се обвързвате с грижовни и очарователни момчета (отчасти е така, защото самите вие сте доста грижовни и очарователни). За съжаление, понякога те искат повече време и енергия, отколкото вие сте склонни да дадете. Чувствайте се свободни да им кажете, да отстъпят назад и защитете нуждата си от лично пространство. Или просто ги блокирайте в телефоните си.

Телец

Окото ви хващат страстни и целенасочени момчета, тъй като се възхищавате на мъже със силно мнение. От друга страна вие сте известни с това, че се придържате към собствената си гледна точка с цената на всичко, така че Бог да им помогне, ако са толкова упорити, колкото вас. Вероятно ще им се наложи да се преместят в друг град.

Близнаци

Вие на практика сте човешката версия на влакче в лунапарка, затова обичате харизматични и приключенски настроени момчета. Ако един човек има желание да поема рискове и да достига до върха (както прави Крис Хемсуърт в почти всичките си филми), вие сте поразени. Дори и да успеете да ги опитомите, те все още трябва да бъдат в състояние да се справят с бързия ви ум и жажда за разнообразие. В противен случай ще ги зарежете по-бързо, отколкото биха могли да си представят.

Рак

Тъй като емоциите ви са много дълбоки, често сте склонни да предпочитате харизматични мъже, които ви предоставят някаква степен на емоционална стъбилност. И тъй като е много по-вероятно да искате да прекарате нощта у дома, отколкото в бара, е много вероятно да се влюбите в свой колега. Виждате го през цялото време, можете да му се доверите и знаете, че винаги ще бъде там. Честно казано, ако можехте, щяхте да се омъжите за Джим от сериала "Офисът", но той все пак не е истински човек.

Лъв

Обичате интелигентни и креативни типове, доито вдъхновяват вас (а и останалите) със своята уникалност, хъс и решителност. Вие сте роден лидер и определено обичате да демонстрирате способностите си, затова идеалното място да се запознаете с някого, е бляскаво събитие. Също така хората трябва да спрат да ви съдят за това, че посещавате подобни събития неканени.

Дева

Склонни сте да се ориентирате към артистични или емоционални типове, които попиват качествата ви да подкрепяте и възпитавате. Това понякога може да се обърне срещу вас, ако излизате с някой идиот, който харесва колко много правите за него, но не дава нищо в замяна. Ако това се случи, е напълно нормално да го оставите и да намерите някой, който може да ви обсипва с внимание, бонбони и комплименти, защото именно това заслужавате.

Везни

Енергията, доверието и лидерския дух са неща, които винаги успяват да ви впечатлят. Но вашият енергичен дух може да ви изтощи, затоав наистина оценявате момчета, които са достатъчно смели и упорити, за да ви преследват. Предимно защото сте сигурни, че ако ви се наложи да преследвате още един идиот, ще заспите от изтощение насред улицата.

Скорпион

Обичате подкрепящите, практични и търпеливи партньори, които ще бъдат до вас за дълго и ще се вдетиняват, когато имате нужда от това. Вие сте много раздаващ се знак, но нека си го кажем честно - вие също имате нужда партньорът ви да ви дава много. Когато сте с някой, който може да се справи с леееко непостоянните ви настроения от време на време, сте с него за дълго.

Стрелец

Обичате интелигентните и свободомислещи партньори, които са готови да бъдат до вас на всяко приключение, с което се захванете. И тъй като вие сте нещо като човешката версия на пролетната ваканция, партньори, които са много издръжливи и безстрашни, ще спечелят сърцето ви.

Козирог

Тъй като почти винаги работите, обичате чувствителните, лоялни и привързани момчета, които ви карат да се чувствате обгрижвани и подкрепяни. Във вашия график буквално няма място за момчета, които не са сигурни дали да бъдат с вас или не. Вие сте прекалено заети и имате нужда понякога да се сгушите в меките завивки и удобни чорапки и да похапвате сирене заедно.

Водолей

Вашият мечтателски и постоянно променлив характер се насочва към момчета, които са артистични, смели и знаят точно кои са те (например Крис Еванс, който ви кара да загубите ума и дума). Има нещо специално в мъжете, които имат оригинална гледна точка и няма да направят компромис с нея и това ви кара да се чувствате сигурни и много развълнувани.

Риби

Обичате последователните, отзивчиви и знаещи момчета, които внасят структура и подкрепа във вашия свят, изпълнен с мечти и хаос. И в замяна, тези момчета ще получат най-романтичните партньорки, за които някога са си мечтали. Сериозно, всеки ден с вас е като да живееш във филма "Тетрадката" - но по-малко тъжен.