Всички имаме слабости – това ни прави хора. И все пак всеки от нас има една „ахилесова пета“, която ако бъде уцелена, може да ни срине. Чети нататък, за да разбереш какво е твоето слабо място според зодията.

Овен

Ахилесовата ти пета е това, че изпитваш трудности да продължиш напред след лоша връзка или приключване на приятелството. Когато някой те нарани, сякаш целият ти свят се срива върху раменете ти.

Телец

Ахилесовата ти пета е промяната. Предпочиташ нещата да бъдат постоянни и познати, а промяната само разваля хармонията.

Близнаци

Ахилесовата ти пета е себеизразяването. Имаш склонност да прикриваш онези части от живота си, които не са съвсем бляскави. Като представител на зодия Близнаци си толкова отдадена на забавлението, че забравяш да се потапяш в дълбоките емоции.

Рак

Ахилесовата ти пета е отказът или разбиването на сърцето ти. Даваш толкова много любов на света, че напълно се сриваш, когато тези емоции не получат своя отговор.

Лъв

Ахилесовата ти пета е да бъдеш недооценена или да минеш незабелязана. Като Лъв вие считаш себе си за горд и безстрашен лидер, но се чувстваш безсилна, когато срещнеш хора, които не ги е грижа за теб или за твоето мнение.

Дева

Ахилесовата ти пета е липсата на контрол. Като Дева харесваш света си подреден и организиран. Сриваш се, когато попаднеш в хаос.

Везни

Ахилесовата ти пета е емпатията. Чувстваш се ужасно, когато нараниш някого или му причиниш емоционална болка. Копнееш за хармония и щастие, затова изживяваш много тежко моментите, в които някой страда за теб.

Скорпион

Ахилесовата ти пета е провалът и разочарованието. Изпитваш силно напрежение да успяваш и да не се посрамваш. Започваш да губиш земята под краката си, когато реалността не отговори на очакванията ти.

Стрелец

Ахилесовата ти пета е да се чувстваш в затвор или да бъдеш контролирана. Цениш свободата и автономността повече от всичко на света. Започваш да полудяваш, ако се почувстваш, че животът ти е посредствен.

Козирог

Ахилесовата ти пета е липсата на успех в живота. Като Козирог ти смятате, че си родена за успехи и величие. Когато нещата не вървят добре ти е трудно да си спомниш какви са твоите ценни качества.

Водолей

Ахилесовата ти пета са любимите ти хора. Най-големият ти страх е да изгубиш неочаквано тези, които са най-важни за теб.

Риби

Ахилесовата ти пета е осъждането и критиката. Защитно настроена си към креативността и оригиналните си идеи. Затова се чувстваш истински наранена, когато някой съди теб или работата ти.