Стоят там, забравени в едно от шкафчетата на гардероба ти? Знаеш, че няма да ги облечеш отново, но не знаеш какво да правиш с тях. Спомените ти в старите дънки или парите, които си пропиляла за тях не ти позволяват просто да ги изхвърлиш. Нямаш приятелка, чийто размер да се доближава до твоя? Не се чуди, ние ще ти предложим пет лесни неща, които можеш да направиш от старите си дънки. Успех!

Къси дънки

Температурите се покачват и лятото вече е тук! Какво по-подходящо приложение на старите изтъркани джинси от превръщането им в стилни и модерни къси панталонки?
Вземи ножица и изрежи крачолите на старите дънки. Готова си! Сама избери дължината на новите си панталони!



Къса пола

Ако вече имаш къси дънки, то нашето следващо предложение е къса пола. Независимо от смяната на сезоните, тя никога не излиза от мода. На плажа или в дискотеката, винаги ще стои чудесно! Освен ножица, тук ще имаш нужда и от шевна машина или шивачка, която да съедини парчетата плат в една нова шикозна дрешка. Секси!

Чанта
Какво ще кажеш за нова чанта? Изрежи крачолите и ги заший отдолу, както е показано на снимката. Така ще имаш чанта с две отделения: едно за документите и друго за козметика, която да те поддържа свежа през целия ден. Промуши любимия си шал на мястото за колан и завържи, така че да се получи дънкова чанта с цветна дръжка.



Портмоне

Разрежи старите си дънки, за да се получат няколко парчета дънков плат. От тук нататък е лесно, вложи малко въображение, малко конец и ето, че мечтаното от теб портмоне вече е факт!

Дрешка за домашния любимец
Най-добрият ти приятел на четири крака ще го оцени! Почувствай се дизайнер, вложи въображение и разбира се, погледни нашата снимка, която може би ще те вдъхнови за една нова модна линия.