Любовта е хазарт
 
Може да имате много сладки моменти в началото на годината. Венера, планетата на любовта, е във вашия знак от 5 март до 5 април, но по-голям потенциал за отношенията ви има след 16 юли. Тогава оптимистичният Юпитер, традиционна планета на късмета в астрологията, завършва своя шестгодишен престой в долната част на графиката и навлиза в Седми дом на другите. Това може да се превърне в един изключително благоприятен период за връзки. Чухте ли добре, необвързани Водолеи?
През следващите 12 месеца, ще имате повече смелост, креативност и увереност и това ще ви направи привлекателни за нови хора и по-интересни за тези, които вече познавате. Ако сте обвързани, време е да повишите очакванията, но и усилията си. Споделяйте положителните си чувства и се забавлявайте. Погледнете на любовта като на едно приключение. Това ще ви бъде много по-приятно от опитите да играете на сигурно.
 
Направете скок! Вярвайте!
 
Не се страхувайте да изразявате чувствата си по начини, които са по-емоционални, отколкото е обосновано от 16 юли нататък. Юпитер е в Лъв, където всеки голям жест и отворено сърца се отплащат със солидни дивиденти. Логиката, разбира се, е необходима част от живота, но ако сте прекалено аналитични или пресмятате всичко във взаимоотношенията си, може да ви намерят за прекалено хладни или незаинтересовани към другите.
За да запазите страстта трябва да поемате рискове. Ако играете безопасно може ще останете на входната врата на любовта и така и да не се порадвате на уюта, който предлага. Ако все пак се чувствате срамежливи, изчакайте! Вашият знак се премества в агресивния Марс на 4 декември и това ще ви помогне да се сложите край на годината с повече ентусиазъм, енергия и инициатива.