Е, дами, ето го и най-чакания хороскоп за 2014 година – този, в който ще видим какво са ни приготвили звездите в любовта. Ето и малко обща информация за 2014 и какво ще е влиянието ѝ върху нашия романтичен живот.
 
Свобода и справедливост
 
Като цяло новата година поставя сериозни въпроси относно това, което се случва в сърцето. Планетата на любовта, Венера, е в Козирог, където практическите съображения са толкова важни, колкото и емоционални. Така че не очаквайте особено страстна или романтична година. Нужно е да намалите чувствителността си достатъчно, за да бъдете в състояние да правите разумни решения.
Ретроградното движение на Венера завършва на 31 януари. След това можете да започнете да вървите напред в преследването на пълноценно удоволствие от своята връзка. Въпреки това, до 4 март все още може да се занимавате със стари отношения. Възможно е хора от миналото ви да получат втори шанс от вас или да намерите нова тръпка.
Друг ключов момент по отношение на връзките започва на 15 април. Пълнолунието при Везни се противопоставя на Слънцето в Овен, предизвиквайки преоценка на личните въпроси. Вероятно е да проявите загриженост за половинката си. Ако, това, което правите за нея, не ви се връща обратно, то се препоръчва да смените партньора.
 
Планиране на бъдещето
 
За необвързаните, които искат връзка, сега е времето да приемете, че в една такава трябва да има равенство. Тези, които се опитват да спечелят благоразположението на другите, докато крият или отричат собствените си желания, са узрели достатъчно, за да променят това си поведение. Това е необходимо, за да донесе повече баланс в живота им.
На 8 октомври, другото Лунно затъмнение засяга взаимоотношения в опозиция на Луната в Овен до Слънцето във Везни. Този период е дори по-интензивен от предходния (от 15 април), защото неспокойният, безразсъден и радикален Уран е свързан с Луната, докато провокативният Плутон е напрегнат на 90 градуса. Това са променливи, но потенциално преобразуващи влияния, които работят най-добре, когато се стремим към по-вълнуващо бъдеще, вместо да се опитваме да се придържаме към старите социални модели.
Наградите от 2014 г. са свобода, възбуда и стимулация за онези, които желаят да поемат рискове, но несигурността и нестабилността може да нарасне още по-силно за стоящите на пътя.
 
Разбира се, екипът на Dama.bg ще ви сподели и какви са конкретните планове на звездите за всяка една зодия. Дами, смело може да прочетете и хороскопа на половинката си или на най-новата си тръпка, защото следващите предсказания се отнасят с пълна сила както за жените, така и за мъжете!