Топлите дни са към края си и вече всички се готвим за очарованието на студените дни. А какво са ни подготвили звездите през месец ноември? 

Oвен

При вас, Овни, през месеца ще се събуди авантюристичния ви дух. Не е изключено да поемете към непознати и екзотични дестинации, за да разпуснете там. Тези от вас, които останат по-дълго в страната, изпълнявайки ангажиментите си, биха имали късмет в решаването на правни въпроси и в строителните дейности. Много важно е да внимавате да не се скарате с някой приятел, поради различия в мненията и да се стараете да сте толерантни към другите. В любовта ще имате късмет и партньорството ви ще процъфтява. Много вероятно е да задълбочите отношенията си и да предприемете следваща стъпка: брак, местене заедно, дете и т.н.

Телец

За вас, Телци, месецът ще е пълен с интелектуални предизвикателства. Много вероятно е да срещнете конфликт на интереси или да се натъквате на спорове, както в личните, така и в професионалните ви занимания. Поради тази причина е важно да се придържате към така присъщата ви нужда от баланс и разбирателство и да подхождате с чувство за такт при решаването на възникващи конфликти. Очакват се възходи и спадове в сериозното ви партньорство. Не е изключено да се замислите за раздяла, но е добре много внимателно да премислите ситуацията от всички ъгли, преди да предприемете стъпки в тази посока.

Близнаци

Вие, Близнаци, през месеца ще сте истински работохолици и е много вероятно да не ви остава време за нищо друго. Ще сте успешни и харизматични, дори и конкурентните ви ще бъдат принудени да признаят превъзходството ви. С каквото и да се сблъсквате, ще знаете към кого да се обърнете за въпросът да бъде максимално ефективно решен. Много вероятно е да предприемате сериозни стъпки за разрастване на бизнеса или за изкачването ви по-нагоре по професионалната стълбица. Ще ви остава доста малко време за развлечение, за това е възможно близките ви хора да страдат от липса на внимание. Поради тази причина е добре да се постараете да намерите време и за разпускане.

Рак

Месецът е подходящ да промените статуса си в обществото, Раци. Някои от вас ще сключат брак, други ще започнат нова престижна работа, а трети ще стартират образованието си. Много вероятно е да Ви се наложи да общувате с хора от чужди държави или да предприемете далечни пътувания. Възможни са емоционални залитания, които ще преодолявате благодарение на вродения ви оптимизъм.

Лъв

С каквото и да мислите да се захванете през месеца, Лъвове, ще имате късмет да го довършите. Възможно е да ви хрумнат много добри идеи за професионално развитие, които да започнете да прилагате на практика. Не са изключени големи инвестиции или реализирането на сериозни проекти. В любовен план е възможно започването на връзка или значително подобрение в комуникацията в постоянното ви партньорство, ако се намирате в такова. Все пак е важно да се пазите от заблуди и илюзии в любовта и да не се хвърляте през глава при първия повик на плътта.

Дева

Вие, Деви, не е изключено да имате проблеми в партньорството през месеца. Може да се очаква сблъсък на Егото ви с това на партньора. Ще водите борба за властта във връзката. Тази борба би успяла да задържи интереса ви върху конкретния човек, с когото сте. Важното е, че хармонията и разбирателството въпреки всичко ще имат възможност да се прокрадват в отношенията. Ще имате късмет с работата с чужди пари и инвестициите. Много вероятно е да имате промяна в обкръжението: при колегите, съседите, както и да влагате много емоции в общуването с другите

Везни

Вие, Везни, ще сте на романтична вълна през месеца. Тези от вас, които са обвързани ще демонстрират явно чувствата си към партньора си, ще се грижат за него и ще го глезят. Ако сте свободни е възможно този месец не само да витаете в облаците, но и най-накрая да предприемате по-решителни стъпки да ухажвате някой ваш избраник. Няма да ви се работи особено, но ще съумеете да се организирате и да отмятате важните задачи в работа. Парите ви ще са променлива величина. На моменти ще ги има, в други ще ги изхарчвате с лекота, поради което ще усещате липсата им през една част от месеца.

Скорпион

На вас, Скорпиони, може да ви се наложи да се грижите за някой близък през месеца. Не е изключено да имате много ангажименти покрай дома или роднините си. При всички случаи ще сте изключително емоционални. Ще приемате всеки признак за несъгласие от страна на заобикалящите на чест и достойнство и ще полагате много усилия, за да се харесате на останалите. Ще ви се отдадат възможности за изява. Ако съумеете да се възползвате от тях, месецът ще бъде много успешен и ще успеете да изпъкнете в сферата, която сте си избрали.

Стрелец

Вие, Стрелци, се очаква да се чувствате комфортно със семейството си през месеца. Не е изключено да смените работа, жилище или да ви дойдат нови колеги или съседи. Също така е вероятно да си купите нова кола, лаптоп или телефон. Възможни са спорове и разправии с колеги или неудобства по време на път. Поради тази причина е важно да си планирате нещата по-отрано, за да избягвате неприятни изненади. Добре е да разчитате на комуникативните си умения. Каквито и трудности да ви сполетяват, винаги ще се намира някой добър приятел да ви измъкне от ситуацията.

Козирог

Вие, Козирози, ще сте силно ангажирани с финансовото си състояние през месеца. Хем ще имате много идеи как да си харчите парите, хем ще намирате начини за печалба на допълнителни средства. Не са изключени пътувания в чужбина или активно общуване с чужденци. Възможно е да имате правни проблеми. Нищо чудно да решите да черпите нова информация, за в последствие да можете да прилагате знанията си на практика. Възможно е да се чувствате леко притиснати от настоящо партньорство и да решите да се разнообразите.

Водолей

Вие, Водолеи, ще бъдете много продуктивни и успешни на работните си места през месеца. Ще успеете да изпъкнете над останалите служители и колеги.
Ако сте свободни е много вероятно силно да се влюбите, а ако сте заети ще имате късмет да бъдете оценени от партньора. Някои от вас дори ще се решат на по-решителни стъпки и задълбочаване на отношенията. Не са изключени разправии с членове на семейството или подмяна на мебелировката. При всички случаи ще хвърлите известни усилия в дома където живеете и една част от енергията Ви ще отива там.

Риби

Вие, Риби, ще имате много успешен месец. Ще получите нужното признание и удовлетворение, както в личния, така и в професионалния ви живот. С умения и правилно разпределение на отговорностите ще подобрите финансовите си постъпления. Ще сте доста комуникативни и общителни и е възможно да започнете нови и интересни приятелства. Месецът е подходящ и за любовни авантюри и флиртове, както и за задълбочаване на отношенията с половинката.