Психолозите твърдят, че 40% от нещата, които правим, не са осъзнати решения, а навици, които вършим напълно механично. Но дори дребните действия, на които не придаваме важност, могат да разкрият много за личността ни.

Днес ще се опитаме да познаем какъв е характерът ви спрямо начина, по който изстисквате пастата за зъби - нещо уж незначително, което е породило не един спор.

1. Тубата трябва да е гладка

Ако след като изстискате пастата, се опитвате да поизгладите тубата така, че да изглежда равномерно изстискана, то тогава вие сте мечтател, креативен човек, който обича да е сам. Може да се каже, че често живеете в свой собствен свят. Вие сте чувствителна, дружелюбна, мила, нежна, грижовна и толерантна личност, която държи на хармонията и баланса.

2. Изстисквате я от средата

Вие се реалист и много активен човек, който вечно бързо и не обича да пилее време. Не сте особено подредена личност и понякога организацията ви куца, но когато попаднете в напрегната ситуация, вие се събирате и я разрешавате особено умело. Може да се каже, че сте комуникативен човек с много приятели, който обича да излиза и да се забавлява. Знаете как да намерите баланс в живота и затова сте емоционални стабилни.

3. Изстисквате я от горния край

Вие сте голям инат! Успявате да постигнете всичко, което си наумите, точно защото не се отказвате и държите на себе си. Понякога сте склонни към песимизъм и не се доверявате много лесно, предпочитате да разчитате само на собствените ви сили. Справяте се добре и сам, обичате себе си и вярвате в способностите ви, понякога обаче се държите малко егоистично, което може да ви навлече неприятности с приятелите или половинката ви.

4. Изстисквате я или я навивате от задния край към предния

Вие сте много подреден човек – грижа ви е не само за вещите ви, но и за хората в живота ви. Определено сте перфекционист и не обичате да изхвърляте нищо или да пилеете ресурсите си – всичко, което имате, трябва да бъде използвано на максимум. В работата се справяте много добре и сте прочути със своето трудолюбие. Останалите могат да разчитат на вас. Домът ви е винаги чист, а животът ви – организиран.

5. Стискате отвсякъде

Ако стискате както ви падне, вие сте креативна и творческа личност. Можете да откриете красотата навсякъде. Много ви е трудно да сте точни и подредени, често не следвате плана, който сте си начертали, но в същото време сте оптимистично настроен човек, който е отворен към света и към новото, което животът му поднася. Основният ви недостатък е, че настроението ви доста бързо се променя.