По-големи гърди, по-добър живот! Дали това е така, разберете в следващите редове.

Ново проучване показа, че повечето жени с гръдни импланти се радват на добър сексуален живот, благодарение на тях. Вярно или не, големите гърди правят секса по-вълнуващ? Жените със силикон в гърдите казват, че откакто имат по-голяма гръдна обиколка, самите те се чувстват по-уверени в спалнята и постигат нови върхове. Половинките им също са вдъхновени от новия им секси вид и изпитват по-голямо желание за секс, както и удовлетворение от секса. Защо това е така? Много просто - мъжете свързват по-големите гърди и най-вече силиконовите със секс. Това се подклажда от различните сексуални стимуланти и фетиши. Огледайте се - силиконът е навсякъде!

 

Недостатъкът: Жените, които получават стрии заради силикона, не изпитват подобрение на сексуалния си живот след увеличаването на размера на сутиена. Проучване показа, че 45 жени, които са планирали да легнат под ножа, са попълнили въпросник, касаещ сексуалния им живот. Въпросите са свързани с желанието, удовлетворението и възбудата им в спалнята. След операцията пациентките отново са отговорили на тези въпроси - след два, четири и 18 месеца. 36 жени от проучването, които са без проблеми след операцията като стрии, са се похвалили с по-добър сексуален живот. При девет жени обаче, които са със стрии заради операцията, няма подобрение в секса.

 

Стриите след операцията за уголемяване на бюста се наблюдават най-вече при жените, които поставят доста по-големи от нормалните си гърди импланти, разкри Американското общество на пластичните хирурзи. Много от желаещите по-големи гърди се оправдават пред пластичните си хирурзи, че половинките им го намирали за забавно. Поради натиска от медиите, налагащи един изкуствен образ на съвременната жена, жените се чувстват едва ли не длъжни да имат големи гърди. Никак не е изненадващо при това положение, че те се чувстват удовлетворени след операцията.

Има ли връзка между силикона и секса, как смятате?