Остана още съвсем малко време до началото на морските приключения, които всички очакваме толкова дълго. Представете си дългите летни дни, пясъка под краката ви и нежния морски бриз. За да се наслади пълноценно една дама на тези незабравими моменти, обаче й трябва подготовка. За да се чувстват удобно крачетата ви в любимите ви сандали, е добре да се погрижите за тях.

Специално за този случай от SNB Professional, съвместно със своите партньори от Япония, разработиха три премиум продукта, които съдържат грижливо подбрани естествени съставки. От 16 до 18 май те бяха представени на международното изложение Beautyworld Japan 2016 в Токио, където всички посетители успяха да се уверят в невероятните им текстури и аромат. 

В Япония силно ценени в козметиката са естествените съставки и аромати, затова и SNB Professional залага на натуралните активни съставки и тяхното доказано действие

Лавандуловото масло – има силно антибактериално действие особено срещу стрептококи и гъбички. То дезодорира и действа противовъзпалително.

Прополис – има противовъзпалителни, антибактериални и противогъбични свойства.Маслото от шея – има силно регенериращо действие. Хидратира, подхранва, успокоява и защитава кожата.

Какаовото масло – хидратира кожата и я регенерира. Успокоява я, омекотява я и повишава еластичността ѝ.

Ланолин – естествена мазнина, най-близка до тази, която човешката кожа произвежда (себум). Ланолинът се извлича от вълната на овцете. Той лесно се абсорбира от кожата, прави я мека и подобрява еластичността ѝ.

Талк и каолин в комбинация поемат излишната влага от кожата, защитават я, омекотяват я и действат противовъзпалително.

Кожата на краката ви е загрубяла? Този продукт ще ви се притече на помощ:

Регенериращият крем за крака на SMB е наистина чудодеен. Той съдържа лавандулово масло и прополис, които са прецизно комбинирани с урея, ланолин, какаово масло и масло от шея.Кремът възстановява и омекотява сухата и загрубяла кожа на краката и ходилата.

Ароматизира нежно и действа антибактериално. Подходящ е за ежедневна грижа през летните месеци, както и за терапия при суха кожа на петите и ходилата, склонна към болезнено нацепване.

Оплаквате се от неприятна миризма и сърбеж? Отговорът е активният гел на SNB Professional:

За красиви стъпала без неприятна миризма и сърбеж нанасяйте активен гел за крака с лавандулово масло и прополис. В него активни съставки са и ментол, бизабол, глицерин. Гелът предпазва кожата на ходилата от развитие на гъбични инфекции, особено в зоната между пръстите на краката.

Предотвратява появата на неприятна миризма и сърбеж. Неговите съставки действат почистващо, овлажняващо, освежаващо, дезодориращо, антибактериално и противовъзпалително. 

Искате да намалите излишното изпотяване на ходилата? Ето как:

Може да го направите с помощта на део пудра за крака с лавандулово масло и прополис.

Тя осигурява ефективна защита на краката и ходилата от изпотяване и поява на неприятна миризма, а телесният ѝ цвят я прави незабележима и осигурява допълнителен комфорт при носенето на сандали и отворени обувки.
Съдържа специална омекотяваща и заглаждаща съставка, която прави кожата на краката и ходилата кадифено мека и гладка. Активни съставки в този продукт са и талк и каолин, и ментол.

Те абсорбират влагата, дезодорират и действат антибактериално и противовъзпалително