Ако зодиакалните знаци са вашата страст и мнението на звездите за живота ви е от голяма важност за вас, то това е вашата статия! Ако пък смятате, че хороскопите са загуба на време, то задължително вижте това, което имаме да ви кажем. Можете да останете изненадани колко много всъщност знаят звездите за вас!
 
Щастливите камъни на Oвена са рубин (можете да го видите на снимката), яспис и планински кристал. Благодарение на червения си цвят, рубинът може да освобождава много енергия, а планинският кристал има успокояващо влияние над Oвните. Енергийният поток е полезен за органите на тялото и функциите му. Рубинът е камъкът на успеха.



Камъкът, носещ късмет на Телеца, е изумрудът (можете да го видите на снимката). Той му помага да се отърве от тревогите и да бъде по-уверен в себе си. Изумрудът е полезен и за контролиране на гнева.  



Амулетът на Близнаците е ахатът (можете да го видите на снимката). Той носи благополучие на работното място, в бизнеса, в областта на журналистиката и във връзките по принцип. Ахатът, изграден от кварц и халцегон, удвоява сексуалното желание на Близнаците.



Щастливите камъни на Рака са фелдшпат (можете да го видите на снимката), опал, планински кристал и перли. Смята се, че фелдшпатът увеличава плодовитостта. В страните на ислямската религия се смята, че планинският кристал помага в борбата с наднорменото тегло.



Камъните на Лъва са топаз, хризоберил, жълт кехлибар и тигрово око (можете да го видите на снимката). Тигровото око носи късмет в казиното, древните гадатели са го използвали при своите предсказания. 



Амулетът на Девата е розовият кварц. Според древните вярвания, този камък помага при емоционални затруднение и семейни проблеми. 



Камъкът на Везните е нефритът. Той се идентифицира като художник, дива звезда, музикант и като цяло олицетворява изкуството и красотата. В миналото е използван, за да облекчи трудностите на живота.



Щастливият камък на Скорпиона е ясписът, камъкът на Марс, известен още като “камъкът на войната”. Полезен е срещу проблеми с черния дроб и белите дробове, придава сила и кураж, нужни за справянето с подобна болест.



Късметът на Стрелеца се крие в аметиста. Той олицетворява амбиция, пътувания, приключения и успех в работата. В древността хората, които са искали да се избавят от пиянството са пиели от чаши от аметист, вярвайки, че камъкът ще изпълни молбата им. Аметистът е полезен и срещу безсънието. 



Всички щастливите камъни на Козирога (хематит, който можете да видите на снимката и черен турмалин) съдържат желязо. Не случайно този зодиакален знак се смята за най-борбен. Хематитът е полезен за съсредоточаване. 



Амулетът на Водолея е котешкото око. Носи им щастие и оптимизъм и ги учи да контролират емоциите си.



Щастливият камък на Рибите е аквамаринът. Смята се, че помага при зъбобол и възпаления на очите.