Ако искаше да бъде с теб, щеше да бъде с теб. Заслужаваш повече.

В 99% от времето, ходенето по срещи няма смисъл.

С всичките начини да се запознаваш и говориш с мъже – както онлайн, така и в реалния живот, шансът да се объркаш и да разчиташ сигналите неправилно е удивително голям. А това да се опитваш да четеш между редовете е още по-пагубно.

Да, може и наистина да е пропуснал втората ви среща, защото колата му се е развалила насред магистралата и му се е наложило да спре кола на стоп, за да се добере до най-близката бензиностанция, но също така може и да те прави на глупачка.

Най-тъжната част е, че в повечето от случаите, няма и да разбереш истината.

Макар и винаги да съм смятала, че е важно да вярваш в доброто у хората, при ходенето по срещи трябва да поставяш себе си на първо място. Трябва да бъдеш честна със себе си, за да прецениш дали мъжът е искрен за ситуацията, която ви пречи да бъдете заедно, или пък лъже.

Това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, защото когато харесваш един мъж, ти се иска той да е единственият. Игнорираш всяка червена светлина и всеки предупредителен сигнал с вярата, че добротата, която знаеш, че той притежава, ще надделее над глупостите, които ти говори и прави.

Звучи налудничаво, нали?

Е, най-добрият начин да успееш да преодолееш емоционалната си привързаност е да мислиш за конкретната ситуация възможно най-логично. Какво всъщност ви пречи да бъдете заедно? Той полага ли усилия да разреши проблемите възможно най-бързо? Сравни това, което казва с това, което прави.

Ако осъзнаваш, че си играе с истината, а не ти я казва директно или че направо те подвежда (причината едва ли е по-различна от това, че иска секс), остави го. Не оставяй сладките му приказки да те заблудят.

Ако искаше да бъде с теб, щеше да бъде с теб. Точка.