Лятото е в разгара си и можем да му се насладим с пълна сила. Време е за ефирни рокли и топове с гол гръб... или такива с дълбоко деколте... или пък такива без презрамки. Но какво е най-подходящото бельо за тях? Споделяме с вас в следващите редове.

Какъв сутиен да сложим под бялата тениска или риза?

Всяка една от нас е в търсенето на перфектния сутиен за под бялата тениска. Такъв, който не си личи, не лъщи, няма дантела и пасва идеално. Ако сте от дамите, които винаги са смятали, че бялото бельо е най-доброто решение за светлия аутфит, то сега ще ви изненадаме: Перфектният цвят бельо за светлия аутфит и бялата тениска е бежовият. Да, точно така! Бежовият сутиен е страхотно спасение, защото той се слива с цвета на кожата и не си личи въобще, докато повечето бели сутиени лъщят и се виждат изключително неприятно, особено под фини и полупрозрачни материи. Можете да използвате не само бежов сутиен, но и бежово долно бельо. Ако обичате леките фини панталони и поли, които падат красиво по тялото, то прашки или бразилки в бежово ще ви свършат страхотна работа. Горещо ви препоръчваме безшевните и лазерно изрязаните модели.

Пролетно-летния сезон е изпълнен със свежест, добро настроение и ярки цветове. Винаги можете да използвате бежов сутиен и под бялата риза, но това е практичният скучен вариант. В последните няколко години е изключително модерно да носите сутиена си като част от аутфита. Защо да не разчупите визията си?! Нашият съвет е да бъдете смели и да се забавлявате. Така, че спокойно сложете красива дантелена бралетка или корсет под бялата риза. Изберете летен цвят като коралово, класическо синьо или жълто. Повярвайте ни – всички ще останат впечатлени.

Plunge сутиен за дълбокото деколте

Много дами обичат дрехите с дълбоки деколтета. Независимо дали става въпрос са рокли, гащеризони или топове – те просто изглеждат изискано и секси. Въпреки, че дрехите с дълбоко изрязани деколтета са разкошни, то те изискват определен вид бельо, така че да не изглеждат пошло.

Когато избирате сутиен за изрязано деколте, трябва да вземете предвид кройката на деколтето. Ако то е дълбоко изрязано в центъра на бюста, добре покриващо гърдите отстрани и има презрамки, заложете на така наречения “plunge” сутиен. Тази кройка е с дълбоко и широко изрязана среда и стабилни презрамки, тоест тя покрива и поддържа страничната и долната част на гърдите ви, като остава практически невидима в средата на деколтето. Ако тоалетът ви е с гол гръб, то е добре да потърсите “plunge” сутиен с нисък гръб. Така напълно ще избегнете модните гафове. Подготвили сте си аутфит с презрамки и овално или квадратно деколте, което покрива гърдите изцяло или наполовина? Идеалният сутиен за вас е тип „балконет“. „Балконетът“ красиво ще повдигне и закръгли бюста ви, създавайки апетитна форма.

Неостаряващата бриджитка – перфектна за лятото

Бриджитката, още наричана „бардотка“ е неизменим символ на женственост. Няма дама, която да не е носила бриджитка поне веднъж в живота си. Този тип сутиен прилепва към бюста като ръкавица, а в същото време го повдига. Бриджитката има и други полезни свойства – тя пасва толкова добре към тялото, че може да се носи без презрамки, което автоматично я прави фаворит за летните топове с голи рамене. Трябва да имате поне един модел в гардероба си, но помнете – гладкия сутиен ще пасне на повече тоалети, отколкото релефния.

А кое е решението за аутфита с гол гръб?

Понякога тоалетите с гол гръб могат да бъдат доста сложни. При тях на помощ идват или сутиените без презрамки, или тези с ниско изрязан гръб. Кой вариант ще изберете зависи изцяло от вашите предпочитания и от тоалета ви. В момента са много популярни и сутиените с предно закопчаване, които са ушити не със страндартни презрамки, а с такива, преплитащи се по гръбнака в един цял гръб. На пазара ще откриете много такива модели, и гладки, и дантелени, като те ще ви бъдат полезни при обличането на любимия „танк“ топ.