Какво включва коледният ти списък тази година? Колко имена има в него и за колко от тях си измислила идеалният подарък? Време е да влезеш в обувките на Дядо Коледа, но вместо да се превърнеш в белобрад старец, ние ще ти помогнем да отгатнеш желанията на любимите ти хора.

Месец декември е белязан от празнично настроение, блещукащи гирлянди и трепетното очакване на мечтаните подаръци. И вместо тази Коледа да прекараш твърде много време в мисли какво да подариш на семейството, приятелките и колегите, ние ти предлагаме много по-лесен начин да се справиш с тази задача. В нашия коледен списък ще откриеш интересни идеи, с които ще изненадаш приятно всички хора, близки на сърцето ти. И коледният шопинг може да започне.

Коледната магия се пренася у дома

Сега е моментът да украсиш жилището и да го превърнеш в мястото, на което най-силно усещаш коледния дух. Тази година Mr. Bricolage предлага изкуствена елха с вградени LED светлини, които мигат в различни цветове. Елхата има богати тъмнозелени клони, много близки до естествения цвят на смърча. Лесно се сглобява и разглобява. От теб зависи дали ще заложиш на големите и пищни гирлянди, или пък предпочиташ бляскавите украшения, свежият зелен цвят на елхата ще преобрази всяка стая.

Подходяща глезотия за всяка дама

Всяка жена иска да се чувства специална на празника. Ето защо изборът на козметичен подарък винаги е добра идея. Тази година можеш да зарадваш жените в живота си със Skincode Exclusive комплект „Ден и нощ“ - комплект, който съдържа дневен и нощен крем. Клетъчно регенериращият дневен крем SPF 15 забавя стареенето на кожата и се бори със свободните радикали. Клетъчният нощен възстановяващ крем обновява, възстановява и мигновено хидратира кожата, като в резултат намалява бръчките и уеднаквява тена. Време е да се погрижим за себе си, момичета!

Подаръкът, който всяка от нас желае по всяко време от годината

Красиви тоалети, бляскави рокли и специални прически - през декември имаме много поводи да изглеждаме наистина добре. Но независимо колко красива е роклята ни, тя задължително се нуждае от подходящи обувки, с които наистина да се превърнем в принцеси. Тази Коледа може да бъде не само красива, но и много комфортна с обувки Galdini. Любимите на всички боти се превръщат в задължителна част от гардероба ни, а защо не и в част от подаръците, които ще поставим под елхата.

Бижутата никога не излизат от мода

Тази Коледа може да направиш наистина незабравим подарък на всички близки хора. Бижутата винаги са отличен избор, особено когато те се различават от всички останали, се превръщат в истински хит под елхата. GLAMIRA ни дава възможност сами да създадем желаните от нас бижута. Няма ограничения, тъй като от нас зависи каква ще бъде комбинацията от скъпоценни камъни, благороден метал и цвят на бижуто. С други думи - подаръкът наистина ще бъде уникален и запомнящ се. А по случай предстоящите празници GLAMIRA подарява 10% отстъпка за всички поръчки с код DAMA10.

Любимите ни хора заслужават само най-доброто

Мобилните телефони се превърнаха в мечтан подарък от мнозина за коледните празници. И вместо да се лутате сред огромния избор, ви съветваме да се инвестирате в съвременен Android one 5G модел, който ще използвате дълго време. Става дума за Nokia XR20 – смартфонът с 3 години удължена гаранция, който е специално проектиран, за да издържи на всички изпитания, на които го подлагаме. Под елегантната фасада и нормални размер и тегло се крие един истински боец, преминал през невероятни тестове за качество. Устройството отговаря на два от най-високите стандарти за издръжливост, а именно IP68, както и на американския военен стандарт MIL-STD810H. Това означава, че има пълна защита срещу проникване на прах и може да се справи с удари, падания от 1,8 метра, екстремни температурни колебания и потапяне до 1.5 метра сладка вода в рамките на един час. Екранът е от закалено стъкло Gorilla Glass Victus - най-здравото до момента на Nokia телефон. Телефонът ще бъде актуален благодарение на гарантираните 3 години актуализации на операционната система и 4 години ъпдейти на сигурността. Подходящ подарък не само за близките, но и за самите нас, нали?

Зимните приключения започват с подходящите подаръци

Мечтаеш ли за белоснежна Коледа? Когато всичко навън е побеляло и ни разкрива един нов и непознат свят, който само чака да бъде покорен. Разбира се, боят със снежни топки в парка или пък освежаващата разходка в планината са задължителни през студените месеци от годината. Но за да се втурнем към студените приключения, на първо място се нуждаем от правилните обувки. Туристическите обувки в ShopSector предлагат необходимото разнообразие, за да оборудваме цялото семейство с прекрасни подаръци за Коледа. 

 Щолен или тиквеник, баница или баклава? Коледа наближава и ни обещава да сбъдне всички наши желания. А ако желанието ти е да зарадваш всички любими хора, включително и себе си, с прекрасни подаръци, вече знаеш къде да ги намериш. Весели празници!