Мъжете, родени през април, са искрени, понякога леко агресивни, любящи, приключенци по душа и съвършени лидери. Те могат да бъдат невероятно страстни към половинката си, но също така и студени като лед. Ако търсиш партньор, който да те кара да се чувстваш сигурна и спокойна, той определено не е роден през този месец, но ако искаш вълнуваща и емоционална любов, то тогава си се ориентирала правилно.

За този мъж няма нормални емоции – или е прекалено щастлив, или е прекалено нещастен, така че трябва да си сигурна, че мислиш по два пъти за всичко, което кажеш или направиш. Той не е консервативен. Мъжът, роден през април, е уверен и винаги е една крачка пред другите хора. Понякога е една крачка пред самия себе си!

Този мъж е пълен с енергия и нови идеи. Понякога работата с него може да бъде трън в гащите, но в края на деня и двамата ще бъдете доволни от постигнатите резултати. Той никога не мисли за миналото. Изглежда по-млад от възрастта си и така ще бъде, докато не остарее. Не обича да прави нещата бавно и с малки стъпки. Големи жестове са негов специалитет.

Априлският мъж може да бъде източник на щедрост. Ще помогне на всеки, без значение колко добре го познава, но ако неговите очаквания не бъдат изпълнени, ще се превърне в изключително груб човек. Негова особеност е, че не може да работи с хора, които са песимистично настроени към света или имат негативно излъчване. Той не може да се преструва, че се чувства добре, щом работи с хора, които не харесва.

Когато се влюбва, сякаш се ражда нов Ромео – обича толкова силно и истински, колкото никой друг и в такъв момент за него не съществува друга, освен половинката му. Той вярва в истинската любов, затова, когато жена разбие сърцето му, ще се постарае да събере парченцата от душата си и ще се опита да си я върне. Но няма смисъл да се плаче за разлятото мляко, нали?

Той е толкова перфектен, когато става въпрос за привързаност и емоция, че можеш да напишеш романтичен бестселър за любовта ви. При мъжът, роден през април, няма баланс, всичко е лудост. Що се отнася до любовта и комуникацията във връзките му, той е много спокоен и тих, но това не означава непременно, че е такъв и отвътре. Дълбоко в сърцето му гори огън.

Ако не види истинска емоция в жената, към която изпитва чувства, скоро ще се откаже от нея и ще премине към следващата. По отношение на връзките има свои собствени правила и ако половинката му ги пренебрегне, ще бъде изключително наранен. Не е привърженик на грима. Не обича жени, които са прекалено вглъбени във външния си вид.

Ако партньорът ти е роден през април, трябва да внимаваш изключително много за малките детайли. Начинът, по който дъвчеш дъвката си, начинът, по който гледаш телевизия и толкова много други неща. Не споделяй личните си проблеми с него! Когато те види, той иска да го посрещнеш с усмивка и позитивни емоции. Не убивай настроението му с оплакване, защото ще му разбиеш сърцето.

За да бъдеш с него, трябва да бъдеш честна относно чувствата си, точно както е той. Ако решиш да пренебрегнеш това негово изискване, ще започне да се оглежда за друга и няма да сметне това за изневяра, защото за него ти ще си тази, която го е предала първа. Неговата представа за половинка е прекрасна, топла и нежна жена и ако не си такава, той ще реши, че не си заслужава да си губи времето с теб.

Сърцето му ще принадлежи само и единствено на теб. Всичко, което трябва да направиш е да го увериш, че винаги ще си му вярна и да му напомняш всеки ден, че той е най-добрият и може да направи всичко, което поиска. Мъжът, роден през април, мрази да признава, че е сгрешил. Той често изпитва чувство за собственост и ревност и може би това е причината, поради която трябва да е 100% сигурен, че за теб е най-великият мъж.