Подсъзнанието ни е невероятно и може да „разкаже“ много за нашата личност - повече, отколкото мислим. Експертите казват, че то е като склад, който съдържа всички наши харесвания и нехаресвания, вярвания и страхове, спомени и умения. Изградено е от всичко, което сме видели и преживяли, дори и да не го помним. Интересното е, че то се свързва със съзнателното ни поведение, а в този случай очите ни виждат пълната картина, но мозъкът ни избира само едно нещо, което е свързано с личността ни.

Признаваме, че обичаме тестовете, затова и днес ти предлагаме един забавен. Е, кое животно видя първо?

Зебра

Ако първото животно, което си видяла, е зебра, думите забавна, влиятелна и харизматична те описват най-добре. Ти си много активна и спонтанна, заразителната личност си и хората винаги те следват. Ти си чудесна компания, а комуникационните ти умения са ненадминати и би могла да станеш много добър търговец. Но се отегчаваш, ако трябва да вършиш едно и също нещо отново и отново и винаги имаш нужда от нещо ново в живота си. Това могат да бъдат нови събития или хора, стига всеки ден да носи нещо различно.

Котка

Ако първо си забелязала котката, ти си човек, който не обича да говори много и някои хора може да помислят, че си срамежлива. Истинската причина е, че предпочиташ да гледаш от разстояние и да анализираш това, което виждаш, вместо да си в центъра на действието. Наистина не те е грижа какво мислят хората за теб и би предпочела и другите да мислят така. Имаш свои собствени правила и ги спазваш. Ти си независима и самодостатъчна на себе си.

Патица

Ако първо си забелязала патицата, ти си 100% оптимист и абсолютно нищо не може да те накара да се почувстваш зле. За теб чашата не е на половина пълна или празна, винаги е преливаща. Живееш за мига и обичаш да тестваш живота в най-голяма степен. Обичаш да изследваш нови места, да учиш нови неща и любопитството ти няма абсолютно никакви граници.

Коала

Ако първото животно, което си видяла е коалата, ти си много спокойна и живееш всеки ден по свое собствено темпо, без значение какво се случва. Ти си много любезен, чувствителен, грижовен и внимателен човек и всичките ти приятели знаят, че буквално с теб ги дели само един телефонен разговор. Не си падаш по големите партита. Повече ти допада приятен филм или добра книга, за да релаксираш истински. Ти си алтруистична, обичаш да помагаш на другите и наистина не очакваш нищо в замяна.

Слон

Ако слонът е първото животно, което си забелязала, ти си много истинска и те е грижа за всичко около себе си. Лоялна и отговорна си и семейството и приятелите ти винаги могат да разчитат на теб. Ако имат нужда от помощ, знаят точно с кого да говорят. Винаги намираш начин да решиш даден проблем. Не си просто добър слушател, ти си непобедима в решаване на проблеми. Семейството и приятелите ти винаги са твой приоритет и се чувстваш добре, когато хората около теб също се чувстват така.

Мечка

Ако първо си забелязала мечката, ти си много логична, консервативна и традиционалистка. Имаш високи ценности и изграждаш живота си според тях. Ти си тиха и наблюдателна, не обичаш шумните компании или претъпканите места и винаги търсиш хармония. Много си чувствителна, внимателна и дипломатична. Вярваш в правилата и спонтанните решения определено не са в твоя стил. Ти си трудолюбива, надеждна и много отдадена. Максималистка си, приемаш сериозно думата "краен срок" и очакваш същото от другите.

Жираф

Ако жирафът е първото животно, което си видяла, ти си социална и естествена. Много си гъвкава, може да се адаптираш към всяка група и ще се превърнеш в центъра на тази група много бързо. Обичаш да говориш и наистина може да проведеш добър разговор с всеки. Много си добродушна и земна. Въпреки че изглежда, че абсолютно нищо не може да те натъжи, ти си много чувствителна. Лоялна си към приятелите си и очакваш същото от тях. Не обичаш рутината и е много вероятно да променяш често работните си места или хобитата си.

Прасе

Ако първо си видяла прасето, си много независима и работиш най-добре, когато си сама. Имаш много остър ум, който препуска бързо, така че просто нямаш време да обясняваш на всички. Вниманието ти към малките детайли, блестящата ти памет и изключителните ти аналитични умения могат да те направят много ефективна във всичко, свързано с каквото и да било разследване. Въпреки че не може да се наречеш екстроверт, се разбираш добре с хората.

Зайче

Ако това е първото животно, което си видяла, си много креативна, изпълнена с енергия и просто заразително щастлива. Където и да отидеш, носиш със себе си смях и радост и всеки иска да бъде твой приятел. Невероятното ти чувство за хумор веднага те прави център на вниманието, независимо дали е на работа или на парти. Някои хора могат да мислят, че си малко повърхностна, но това е много далеч от истината. Ти си много внимателна, съпричастна и просто искаш да видиш как хората се смеят. Но понякога дори ти се нуждаеш от почивка.

Лъв

Ако лъвът е първото животно, което си забелязала, си естествено роден лидер. Знаеш как да убедиш хората да те следват, за да постигнете обща цел, но понякога може да бъдеш твърде доминираща, а силата ти да е поглъщаща. Не се страхуваш от предизвикателства, всъщност ти харесват, защото те ти дават възможност да покажеш какво можеш и да се почувстваш победител. Много си конкурентна и имаш изключителни стратегически умения.

Бухал

Ако първото животно, което си видяла, е бухал, ти си много аналитичен и дълбокомислещ човек, който предпочита да работи самостоятелно. Не обичаш шумни места и не се чувстваш много комфортно в подобни ситуации. Искаш всичко да е добре организирано и в ред, всяка хаотична ситуация те дразни. Ти си перфекционистка и понякога очакваш същото от другите. Имай предвид, че всички сме съвършени в собственото си несъвършенство. Въпреки че не си особено социална, хората наистина се наслаждават на компанията ти поради невероятната ти интелигентност и чувство за хумор.