Шакира бе забелязана да се забавлява на плажа в мексиканския град Кабо Сан Лукас заедно със своите момчета – 9-годишния Милан и 7-годишния Саша. Певицата демонстрира страхотно настроение и истински се забавлява заедно с децата си.

Почти два месеца след шокиращата раздяла със футболиста Жерар Пике, която бе обявена от двойката през май, певицата изглежда много секси и щастлива в компанията на своите момчета.

Миналия месец шведска ресторантьорка засне и след това публикува в Инстаграм снимка на Пике, придружен от мистериозна руса жена на парти. Папарашкият кадър бе споделен от жената, след като, по нейни думи, Жерар отказал да поздрави сина ѝ, който е футболен фен.

Феновете на 45-годишната колумбийка веднага забелязаха колко красива е любимката им без капка грим, с небрежно спусната коса и в непретенциозен лавандулов бански. Изглежда въпреки болезнената раздяла и слуховете за изневяра от страна на съпруга ѝ, Шакира запазва очарователната си усмивка и се е отдала на ценни моменти със семейството. Разгледайте галерията за повече снимки на звездата!