Усмихната и щастлива, Кейти Пери се наслаждава на слънчева плажна почивка с Орландо Блум в Позитано, Италия.

37-годишната американска певица показа невероятната си фигура в семпъл черен бански, като към нея се присъединиха 45-годишният ѝ годеник Орландо, облечен изцяло в бяло, и група техни приятели за разходка с луксозна яхта.

Кейти и Орландо са сгодени от Свети Валентин, 2019 г., когато той ѝ предложи брак с пръстен, за който се съобщава, че струва 5 милиона долара. По време на локдауна двойката приветства първородната си дъщеря Дейзи Дав, която ще отпразнува втория си рожден ден тази седмица.

Наскоро Кейти призна, че „разбира се“ би искала да има още деца с Орландо. И в интервю за списание „Пийпъл“ 37-годишната поп звезда разкри, че се надява с годеника ѝ да разширят семейството си. Спомняйки си за първите месеци със своятa дъщеричка, Кейти сподели: „Беше толкова интересно да имаш дете по време на Ковид, защото всичко беше на пауза.“

В момента тя и Орландо живеят с дъщеря си в Монтесито, Санта Барбара, където са се установили знаменитости като Опра Уинфри, Елън Дедженеръс, принц Хари и Меган Маркъл.

В галерията можете да видите Кейти и Орландо, които се забавляват заедно в прекрасните води около италианския бряг: