Чудили ли сте се какво точно си мислим, когато ви виждаме за пръв път. Сега ще ви разкрия тайната.

1. Защо говори така?

Има няколко вида гласове. Ниски, високи и такива, които се опитват да говорят като бебе. Понякога е сладко, но понякога е просто ужасно.

2. Защо ми се усмихва?

Всеки обича хубави усмивки, но мъжете наистина забелязваме как ни се усмихвате. Дали от учтивост или като намек? Дали просто не ви пука как го правите или шегата беше много смешна?

3. Какво е облякла?

Вариантите са или "Защо е излязла така?" или "Радвам се, че е излязла така."

4. Има страхотно чувство за хумор

Чувството ви за хумор е като ваша рожба. Всеки си има различно чувство за хумор, но вие си мислите, че трябва да се приспособяват към вашето. Ако жената не се смее на шегите ни, едва ли ще ни се получи комуникацията.

5. Какво гледа?

Ще следим погледа ви и ще си водим бележки за това къде гледате. Може би гледате мача по телевизора в бара или търсите изход, защото искате да си ходите. И в двата случая сме научили много.

6. Дали разбра, че я заглеждам?

Естествено, че ще ви огледаме. Дори най-милият мъж на света ще си помисли за секс с вас в първите пет минути.

7. На какво ухае?

Ако сте си сложили силен парфюм, ще се опитваме да разберем на какво точно ухае. Ванилия или канела?

8. Много е мила със сервитьора

Отношението към останалите разкрива много бързо характера. Карате бармана три пъти да преправя коктейла ви или сте много мила с човек, с когото сте се сблъскали? Точно тези моменти разкриват много неща.

9. Не спира да ме докосва

Това може да е страхотно или досадно. Ласкателно е да не можете да спрете да ни докосвате, но е противно, когато ни ръчкате непрестанно.

10. Гримът й

Мъжете не съдят жената спрямо грима. Според някои опушеният грим може да бъде секси, според други да е по-скоро лековат. Но истината е, че никой няма да се развълнува колко време сте се гримирали.