Има неща, които приятелят ви не иска да знаете за него. Ето кои са те.

1. Че някога е бил лошо гадже. Всеки си има бивше гадже, което го е карало да бъде лош човек. Не иска да знаете, че се е напивал до безпаметност и че се е бил с мъже, които са я сваляли, защото това е в миналото и той съжалява. Но най-вече не иска да си мислите: "Защо не се бие и заради мен?"

2. Подарък, с който иска да ви изненада. Ако не живеете заедно е лесно - просто го скрива в гардероба, когато сте у тях и готово. Но ако живеете заедно, трябва да го остави у съседите, например.

3. Порното му. Благодарение на интернет, е възможно лесно да си прикриваш следите. Да мастурбираш през 2015-та, е като да извършиш убийство през 1832-ра; ако няма свидетели, можеш просто да отречеш.

4. Че следва разни секси профили в Инстаграм. Вероятно когато сте тръгнали просто е забравил да спре да следи профил, в който се качват предимно големи гърди.

5. Броят на жените, с които е спал. Хората много често се шокират от бройката. Или е твърде малка, или твърде голяма, или точния брой, че да е подозрително. Питайте само, ако наистина няма да ви пука какъв ще е отговорът.

6. Че ви изневерява. За съжаление някои мъже са много добри в това.

7. Че не ви е слушал в последните 10 минути. Досадно е, когато не е слушал, но трябва да се преструва, за да не му се ядосате и да не трябва да се повтаряте.

8. Че ви ревнува. Вероятно го прикрива колкото се може по-добре.

9. Детинските му навици, когато се запознаете. Почти не е срамно да си зрял мъж, но да обичаш да гледаш анимационни филми.

10. Че му се ходи по-голяма нужда, но не смее да го направи, защото сте на втора среща. Много е неловко да трябва да ходиш по голяма нужда в чужд дом.

11. Блузата, която сте му казали да изхвърли. Не я е изхвърлил. Скрита е в дъното на чекмеджето и продължава да я носи, когато вас ви няма.