Нещо изключително интересно се случи в САЩ тази нощ. Леля и племенник ще са като близнаци, благодарение на съвпадението, което се случи в болницата в Тампа. Майка от Флорида и най-голямата й дъщеря родиха в един и същ ден, само с 34 минути разлика!

Анджела Патрам е на 37, а най-голямата й дъщеря Тераниша Филипс е на 20. Знаели са, че терминът им е по едно и също време, но не и че ще бъде чак толкова сходен. Патрам е трябвало да роди на 19 февруари, а дъщеря й две седмици по-късно, но се случило и двете да родят в един ден.

"От 29 години съм акушер-гинеколог и съм бил свидетел на над 14,000 раждания, но никога не съм виждал майка и дъщеря да родят в един и същ ден. И то с такава малка разлика", сподели доктор Атеф Закари.

Малката Райна Симон Патрам се роди 34 минути преди племенника си Джери Мишон Младши в болницата в Тампа. Патрам отново стана майка, както и баба, а останалите й деца станаха лели и чичовци. Тераниша пък стана майка и отново сестра. Всичко това в рамките на един час! Децата и майките са в добро здраве, а семейството е щастливо от съвпадението.

"Явно просто имаме специални бебета. Ще празнуваме рождените им дни заедно. Със сигурност ще бъдат много близки", сподели младата майка.