Правенето на любов на необичайни места, събужда незабравими сексуални усещания. Днес екипът на Dama.bg ви предлага 10 места, на които си заслужава да го направите поне веднъж в живота си, пък било и да се похвалите само на приятелките ви!

1. В колата: малко, но удобно място, колата е любовно гнездо за много двойки. Филмите и рекламите често асоциират секса и колите. Мъжките фантазии също са свързани с блондинки или брюнетки с пищни форми в оскъдни дрехи, които измиват предното стъкло на колата.

Предимства: в автомобила температурата се повишава бързо, стъклата се замъгляват и отнема малко време да се почувствате като Кейт Уинслет в ръцете на Леонардо ди Каприо.
Недостатъци: от съображение за сигурност трябва да се действа бързо.

2. В съблекалнята: Най-накрая си успяла да убедиш половинката си да дойде с теб на шопинг? Датата трябва да се отбележи в регистрите. За да му се отблагодарите, направете му едно истинско интимно ревю.

Предимства: какво може да бъде по-добра комбинация от намаления плюс удоволствие. Като цяло съблекалните са достатъчно просторни, а музиката в магазина ще прикрие шума.
Недостатъци: вече знаете колко силно е осветлението на съблекалните? Ако тялото ви създава някакъв комплекс и предпочитате намалените светлини, ще трябва да си намерите друго място.

3. В асансьора: не се страхувате да заседнете в асансьора? Ами, ако се случи точно на теб или защо просто не натиснеш бутона за спиране? Удоволствието е гарантирано!

Предимства: чувството за вакуум, създадено от асансьора, повишава удоволствието.
Недостатъци: ако няма „стоп“ бутон или десетина етажа ще трябва да бъде много бързо!

4. В тоалетната на влака: пътуването е дълго? Гледката през прозорците е почти еднаква? Винаги можете да събудите страстта на партньора, просто го издърпайте по коридора!

Предимства: тоалетните във влака са по-големи от тези на самолетите, а подскачането може да увеличи многократно усещанията.
Недостатъци: контролиращите наблюдават всеки ъгъл. Внимавайте да не би изненадат!

5. На брега на морето: какво би могло да бъде по-хубаво от романтичен залез на безлюден остров? Нищо, особено ако романтичният момент става по време на физическо удоволствие.

Предимства: морския въздух усилва сетивата, нежно галещия вятър и вълните са като приятна музика.
Недостатъци: допирът на възбудените органи с песъчинките не е много приятен, така че е най-добре да не забравяте кърпата!

6. В гората: синьо небе, кислород, свежа трева под краката... нищо по-добро от разходка в гората, събуждаща сетивата!


Предимства: силен момент, който ви връща към корените на човечеството.
Недостатъци: вероятно мравки, мухи, комари, червеи и други дребни горски приятели ще искат да участват в игрите.

7. В офиса:
прекарвате по-голяма част от времето си на работното място? Не издържате вече, идват ви извратени идеи едва след затваряне на вратата на шефа? Така че защо не поканите половинката на посещение?

Предимства: да използвате работното място за правене на секс и в допълнение... натрупвате извънреден труд.
Недостатъци: не е много разнообразяващо, особено ако работите в къщи.

8. В самолет: екзотиката от пътуването може да доведе до налудничави идеи. Полетът трае 10 часа и филмът, който гледате е скучен? Ако успеете да бъдете дискретна, можете да превърнете пътуването в незабравим момент!

Предимства: според научно изследване надморската височина умножава чувствеността... оргазъмът е гарантиран!
Недостатъци: баните се наблюдават непрекъснато от екипажа!

9. В сауната: топлина и близост са две съставки, които ще ви накарат да прекарате един наистина горещ момент!

Предимства: вече сте полуголи, пространството често е тясно и затова е по-лесно да се приближите.
Недостатъци: 90 градуса задух и още ще продължавате да се потите-рискувате да се почувствате зле.

10. В киното: потопени в мрака, седнали в удобен стол-трудно е да не се докосвате!

Предимства: партньорът вероятно няма да си спомня филма, но никога няма да забрави магическия момент! Днес звездата си ти!
Недостатъци: изпускането на края на филма може да бъде дразнещо. Съветваме те да започнеш веднага, докато представят главните герои!

Тези предложения ви харесаха? Все пак бъдете внимателни. Правенето на секс на публично място може да ви струва скъпо: Ексхибиционизмът е осъден от Наказателния кодекс. Достатъчно ли е за да угаси запалените пожари?