Всички обичат красивите атлетични момичета във фитнеса. Те са стимул за трениране и радост за окото. А вие от спортуващите дами ли сте? Тук няма да споделяме с вас режим на хранене или на тренировка. Women's Health изброява няколко забавни неща, които всички трениращи момичета правят, но не си признават:

1. Оглеждате другите жени

Причините могат да са различни – оглеждате конкуренцията, възхищавате им се, или просто наблюдавате какво точно правят, за да имат такова хубаво дупе.

2. Шпионирате показанията на кардио уредите на съседите си

Не, че е състезание... но искате да видите колко километра вече тича тази жената до вас и на каква скорост. Просто, за да се уверите, че вие можете по-бързо

3. Тръгвате си без да си вземете душ

Не казваме, че го правите редовно, но на всеки се случвало. Пристиснати от времето се обличате бързо, слагате парфюм и виновно се измъквате без да вземете душ.

4. Имате „по-малко изпотен“ потник 

Кой има време да пере след всяка тренировка? Знаете обаче кой екип сте ползвали по време на съвсем лека тренировка, така че може да бъде облечен отново без проблеми.

5. Избирате екипа си, съобразно с това дали сте за кола маска или не

Има дни, в които слагате дълъг клин, просто защото не сте имали време за някои козметични процедури.

6. Притеснявате се, когато някой заеме уреда до вас

Добре, но има още 5 пътечки, защо този човек идва точно на тази до вас, при положение, че другите са свободни? Това е една от мистериите, които ще останат неразгадани.

7. Батерията на телефона свърши? Край на тренировката

Хората, които тренират се делят на два вида – тези, които тренират на музика и тези, които тренират без такава. Ако сте от първите, най-вероятно слагате край на тренировката в момента, в който батерията (и съответно музиката) спрат.

8.Оглеждате мъже в огледалото

Разбира се, че сте там, за да тренирате, а не да сваляте мъже, но когато покрай вас мине красавец с тяло на Аполон, признайте си, че го наблюдавате в огледалото.

9. Имате си любимо шкафче

В съблекалнята има 50 шкафа и всъщност нито един от тях не е „ваш“, но вие си имате фаворит, който смятате за свой и се ядосвате, когато някой го е заел.

10. Чувствате се като олимпийски шампионки, когато трябва да увеличите тежестта

Отивате до машината и обикновено се налага да намалите тежестта. В един момент, обаче, започвате да забелязвате, че все по-често ви се налага не да я намалявате, а да я увеличавате! Чувствате се като шампион.

 

Източник: Profit.bg