Дами, ако сте в 30-те, вие знаете всичко, което предстои да прочетете, но ако споделите текста е вероятно и мъжете да разберат, с кого точно си имат работа.

1. Ако излиза с вас, е защото вижда нещо специално във вас. Няма да си губи времето да излиза с някой случаен. Вероятно вече знае какво търси и с какъв човек би си паснала. Няма да излиза с някой, просто защото вижда капка потенциал в него или защото говори за нещата, които ще направи "някой ден".

2. Знае как да се забавлява. Научила се е да не се взима твърде насериозно и знае, че е важно да се наслаждава на моментите. Умее да е игрива, но и да помага на половинката си със стреса.

3. Не си играе игрички. Знае коя е, какво иска и как да го получи.

4. Невероятна е в леглото! Харесва тялото си и умее да си взима своето. Освен това е опитна. Най-хубавият секс в живота ви ще бъде с жена в 30-те й.

5. Тя е уверена. Увереността е секси! Осъзнала е, че е прекрасна точно такава, каквато е и не се притеснява от нещата, които са я тревожили като по-млада. Няма нужда постоянно да я убеждавате, че дънките я правят дебела. Тя си знае, че изглежда страхотно с тях.

6. Няма време за драма. И няма да я създава. Не казваме, че никога няма да бъде разстроена, но няма да ви пише 20 съобщения през нощта и да ви се появи с размазан грим пред вратата. Тя си има по-важни неща за вършене.

7. Не е жертва на модата. Знае какво й отива и си е изградила собствен стил. Гардеробът й е пълен с дрехи, които й стоят чудесно. Няма да се появи със странна оранжева рокля, защото е модерна и няма да си купи обувки с половин номер по-малки, защото са на промоция.

8. Не иска да ви бъде майка. Или личен асистент. Тя е грижовна, кадърна и организирана и вероятно ще ви донесе пилешка супа, когато сте болни, но не си търси бебе в тяло на мъж, за което да се грижи.

9. Грижи се сама за себе си. Не спи с когото и да е и не се буди с махмурлук в петък сутрин. Храни се здравословно, спи достатъчно и тренира.

10. Няма да опитва да ви променя. Знае, че хората рядко се променят и няма да ви чака или да ви досажда, надявайки се, че ще се промените. Просто не оставяйте тоалетната чиния вдигната и всичко ще бъде наред.