Всеизвестен факт е, че според мъжете „жените никога не знаят какво искат”. Е, напротив. Винаги си знаем – вие сте тези, които не знаете и не разбирате. Ето защо, решихме да ви дадем шанс. Ще ви разкрием някои от нещата, които ни иска да знаете и които със сигурност ще изгладят отношенията между двата пола, поне до някаква степен.



1. Млъкни и слушай

Това е първото нещо в списъка "неща, които ни се иска мъжете да знаеха”. Ние оценяваме вашето желание да разрешите проблеми ни, но не това е нещото, което винаги искаме. Понякога имаме нужда просто да поговорим, да усетим, че сме чути. Когато го правим, се стремете да мълчите, но и да бъдете съсредоточени – да ни слушате, а не да се унесете на друго място.

2. Забелязвайте ни

Не очакваме да се превъзнасяте по новата ни прическа, по начина, по който приятелките ни го правят, но ако забелязвате малките неща и ни правите комплименти, ще стигнете далеч.

3. Обръщайте ни внимание

Ако ви помолим да направите нещо или казано друго яче, ви говорим, отвърнете с нещо повече от грухтене и кимане. Игнорирането е нещо, което подканва една жена да се заяжда, така че не го правете. Когато обръщате повече внимание на компютъра си, жените се чувстват така, сякаш не значат нищо за вас.

4. Отстъпвайте ни дистанционно от време на време

Поне веднъж спрете да сменяте каналите, когато гледаме нещо заедно. Същото важи и за радиото. Гледането на няколко реклами няма да ви убие!

5. Когато откажем секс, нямаме предвид нищо лично


Някои мъже се чувствали отхвърлени, когато половинката им откаже секс. Това не е така. И двамата партньори трябва да знаят, че в този случай, отхвърляме секса, не вас. Противно на схващането - повечето жени не отказват секса и не го ползват като оръжие или за наказание. Ако има нещо такова, със сигурност ще разберете.

6. Само защото нещо ни харесва, не означава, че го искаме постоянно

Сигурно сте забелязали, че сме доста различни по отношение на нещата, които ни допадат. Много от нашите предпочитания – шеги, докосване, заигравка с презрамките на сутиена и т.н., си имат време и място. Може да мислим за нещо друго или просто да не сме в настроение. Не сме в противоречие, просто сега не е точното време.

7. Сложете ни на първо място

Ние искаме да знаем, че сме приоритет, не майка или приятел. Не казваме, че трябва да се откажете от другите хора, но второто място не е за нас.

8. Просто бъдете честни

Много от нас биха понесли разбитото сърце, но не и изневярата. Ако има причина, поради която не ви се прибира вкъщи или искате да сте с някой друг, просто ни кажете. Не го крийте, защото ние рано или късно ще разберем.

9. Не спирайте да опитвате

Това важи и за двата пола. Не спирайте да бъдете романтични, само защото обекта на вашите желания вече е „ваш”. Прекарвайте повече време заедно. Предложете да направите вечеря. Купете си нещо секси, със сигурност ще има резултат.

10. Карайте го по-бавно, когато се стигне до секс

Не скачайте веднага! Може и да не се наложи, но за нас любовната игра е от ключово значение. Все пак никое правило не важи, докато не се убедим, че го искаме. Хубави неща се случват на тези, които чакат, поне докато и двамата не решим, че е правилно.