Не е ли това, което повечето хора искат... Пари, слава...Определено много мечтаят за това, но не всеки има възможност да стане известен. Няма как изведнъж да променим живота си като с магическа пръчка. Понякога ни трябва нещо повече...
Следващите съвети са за хора, които на всяка цена искат да станат известни, но не знаят откъде да започнат.

Ето ги и 10-те неща, които са ви необходими, за да станете популярни личности:

1. Малко талант (или по-скоро добър маркетингов план)
Ако искаш да пееш, но нямаш хубав глас или пък не си най-добрият актьор на света, какво значение има това! Една добра маркетингова стратегия и способен PR екип и хората няма да спрат да говорят за вас. Не са малко звездите, които печелят награди и набират популярност, въпреки че не са особено талантливи в своята област. Оказва се, че талантът в днешно време не е всичко.

2. Скандал!
Съблечете се, пуснете в интернет ваше порно клипче, напивайте се! Има звезди, които са направили кариера именно благодарение на скандалното си поведение. "Важното е да говорят за теб, без значение дали добро или лошо". Това е девизът на много холивудски лоши момичета и момчета. Не е препоръчително да се прочуете в началото на кариерата си с такъв един скандал, но все пак на определен етап, ще ви се наложи да прибегнете и до това, защото всяка кариера, колкото и да е блестяща, понякога има застой. А какъв по-добър начин да припомните на света за себе си, освен със скандал.

3. Личен треньор
Камерите прибавят килограми, а хората са критични към известните. Дори 1-2 килограма в повече не могат да бъдат простени. Една популярна личност трябва винаги да е във форма, защото е пример за обществото и най-вече специално за своите фенове. За тази цел трябва да си имате личен треньор или пък фитнес зала вкъщи. Да, известните си позволяват тези малки луксове.

4. Участие в реалити шоу
Участвайте в реалити шоу или пък си направете свое. Много от големите световни звезди са започнали кариерата си от реалити формати. В телевизията има място за всички! По този начин хората виждат любимите си звезди в една по-различна светлина, понякога лоша, друг път пък по-добра. Добър е пример е Ким Кардашиян, която в свое реалити шоу показа живота си, семейството си. Факт е, че след това популярността й стана много по-голяма.

5. Личен стилист
Звездите като Дженифър Анистън, Джесика Симпсън водят стилиста със себе си дори и по почивки, защото държат винаги да изглеждат безупречно. Ако ви е прекалено скъпо да си позволите този лукс, помолете някой ваш приятел да се представи за стилист. Ще сте супер шик!

6. Едно или повече кученца
Някои звезди, особено тези, които имат малки кученца, водят своите домашни любимци навсякъде. Лесно ги пъхват в чантата или ги държат в ръка. Такава е модата. Най-предпочитани от звездите са малките породи кучета. Мъниците привличат вниманието и умилението на всички. Друг съвет, който можем да ви дадем, е да се разхождате по улиците с повече от едно куче. Това е другият хит.




7.Ослепителна усмивка
Сега разбираме защо наричат известните "звезди". В тъмнината те блестят със своите ослепително бели усмивки. Така блестят, че могат да осветят цял град. За да си известен трябва да имаш бели зъби и по възможност сексапилни устни.



8. Някаква тайна от детството, която да разкриете в списанията
Ако има нещо тъмно в миналото ви, с което не се гордеете, не го казвайте на никого. Звездите пазят своите тайни дълги години до момента, в който решат, че трябва да разкрият тайната си на целия свят. Те разказват нещо неизвестно за себе си, вестниците го публикуват на първа страница, а хората научават шокиращата новина. Печалбата е за всички. Все пак няма лоша реклама.

9. Рокли, подходящи за червения килим
Рокля, която да се отличава сред другите, да бъде различна и оригинална може направо да ви изстреля в звездната орбита. Трябва да ви забележат, затова дайте всичко от себе си при избора на тоалет.



10. Голяма доза късмет
Късметът винаги е необходим, във всяко едно начинание ние се нуждаем от поне мъничка доза късмет. Въпреки по-горните изключително полезни съвети, късметът си остава решаващ. Звездите много добре знаят това, защото нима не е сред толкова хиляди добри актьори или певци, да изпъкнеш точно ти. Късметът е нещо, което не можем да си купим. Остава ни просто да се надяваме и да вярваме в себе си.