Не се прави на мистериозен, просто предпочита да не споделя някои неща с теб.

1. С колко жени е спал

Никога няма да ти даде точен отговор. Бройката винаги или се намалява, или увеличава. И дори да изкопчиш някаква цифра, успех да ти каже нещо повече. Не си прави труда да го питаш с коя му е било най-хубаво. (С теб, разбира се.)

2. Ако е зарязвал някоя...

И нещата не се се развили добре. Не иска да ти разкаже как като студент е зарязал момиче, след като са правили секс. Защото тогава е бил кретен, а сега го е срам от постъпката.

3. Ако е преживял някоя раздяла твърде тежко

Знаеш ли, че не е ходил на лекции, защото е бил с разбито сърце? Не, не знаеш и няма да разбереш.

4. Странните му детски навици

Всяко дете е глупаво и всеки си има постъпка, от която да го е срам. Такава, която трудно би могла да се обясни на друг човек. А твоят човек - той дори няма да опита да я обясни.

5. Всичко свързано със студентството му

Все още се изграждаме като хора. Пием доста. Най-добре е да не се говори за тези моменти. Ако сте се запознали в университета, е добре да не говорите за нещата, които сте правили преди да се запознаете.

6. Няма да ти каже какво чувства към приятелката, от която ревнуваш

Не е като да има от какво да се притесняваш, но ако е имало искри между тях в миналото, със сигурност няма да иска да ти разкаже за тях. Не иска да крие нещо от теб, а просто да не те безпокои излишно.

7. Историята зад най-странната му забивка за един път

Това е историята, която всичките му приятели знаят, а ти не. Защото да ти разказва, ще бъде доста странно.

8. За какво си е мислил, докато е мастурбирал онзи път

Фантазиите са си фантазии и понякога е добре да не се ровим в историята на браузъра. Секс анимация? Все някой гледа подобно порно, защо да не го е правил и приятелят ти? Няма значение. Не е кой знае какво.

9. Че не е имал пукната стотинка, когато сте се срещнали

Ако е имал финансови проблеми, със сигурност не би ти споделил за тях.

10. Ако е изневерявал

Може да е направил глупава грешка в миналото, която не е присъща за него и не ти я споделя, защото не иска да си изграждаш лошо мнение. Или пък е гадняр и изневерява редовно, в какъвто случай вероятно те лъже непрестанно. Без значение, ако го е правил, вероятно не иска да ти каже за това.