Дали вашите половинки се чудят за какво си мислите, след като получите оргазъм?

1. Най-накрая! Да, да, да!

2. Довиждане, сега ще спя цяла вечност. Повече не съществувам, затова моля да не бъда безпокоена. Даже вече спя, нищо, че съм с отворени очи.

3. Дали имам торта в хладилника? Или поне някой мъфин? Май имам останали пържени картофи от оня ден. Дали ще ме вземе за твърде мързелива, ако го пратя да ми ги донесе?

4. Не ме докосвай. Не се шегувам. След оргазма всичко е твърде чувствително. Защо мъжете си мислят, че се случва само при тях. При нас е същото.

5. Защо спря да ме докосва толкова бързо? Да, получих оргазъм, но ако не беше спрял, можех да получа още пет. Няма нищо, хайде да гледаме "Игра на тронове".

6. Не очаквах да получа оргазъм. След като 45 минути давах наставления къде да си сложи ръката и какво точно да направи, нямах големи надежди да ме докара до оргазъм, но - ето на.

7. Сега мой ред ли е да свърша нещо, или може просто да си почина пет часа без да правя нищо? Едно от най-неприятните неща е да получиш оргазъм и мъжът моментално да започне да иска да му върна жеста. Предпочитам да се насладя на емоцията, преди да правя каквото и да е.

8. Дали ще се сети сам да поръча пица или трябва да му кажа? Прекрасено е, когато е досетлив.

9. Абсолютно нищо. Това е най-добрият вариант, но ако не е възможно, тортата е следващият най-добър избор.