Все някога за повечето хора настъпва моментът, в който прекрачват прага на някой секс магазин. И нека го кажем така: Първата "екскурзия" на такова място може да бъде доста поразително изживяване (както и всяко следващо)!
Дали по повод 18-ия ни рожден ден, дали за да нахраним любопитството си или просто заради спонтанно хрумване на приятелките/приятелите ни, повечето съвременни хора посещават често подобни магазини. Може би чисто и просто от интерес какво толкова се предлага на подобни места. Може би защото търсят нещо конкретно, препоръчано или видяно в някой филм. Така или иначе, посещението в рая на секс играчките е едно доста вълнуващо преживяване, което ние, от Екипа на Dama.bg, препоръчваме на всеки от вас.

А ето и 10 от най-често минаващите през главата мисли, когато човек посещава за първи път секс шоп или когато се кани да го направи:


1. "О, Боже, как да вляза...

... ами ако някой ме види? Ами ако е някой познат?! Какво ще си помислят хората, щом просто ей така, посред бял ден, влизам в секс магазин? Ще ме помислят за някоя перверзеница! О, Боже... добре де, вече съм вътре."

 
2. "Дали ще ми трябва помощ?"

Безспорно много хора се притесняват, избягват или просто не обичат да говорят за секс. Което оправдава отговор като "Просто разглеждам, благодаря!”, след като продавач-консултантът в секс шопа учтиво ви е попитал, дали имате нужда от помощ. Да, ама всъщност човек няма почти никаква представа как точно функционират и какво правят повечето от артикулите в такива магазини, когато за пръв път ги посещава. Съвет: Възползвайте се от компетентната помощ, която предлагат на такива места, защото със сигурност ще ви бъде полезна и най-малкото интересна.


3. "Сега човекът отвън е видял през прозореца на магазина, как се възхищавам на вибраторите! Ужас!"

По-притеснителните личности стават доста параноични на подобни места, поради простата причина, че все пак става въпрос за една по-интимна тема. Но имайте предвид, че повечето магазини имат доста дискретен вид, който предразполага всеки да се отпусне…

4. "Ха, тук имало и бельо!"

Не всичко в един секс шоп е свързано със странни фетиши, перверзни атрибути или сексуалните проблеми. Току-виж откриете красиво дантелено бельо, каквото си търсите от известно време. Или може да се решите и на нещо по-смело като жартиери или секси костюмче?

5. "Леле, какъв избор има тук!" 

Невероятно е колко различни секс играчки съществуват. Една прилича на делфин/заек/пеперуда, друга разполага с 12 различни степени на вибрация... А и материалите са толкова различни. Все неща, за чието съществуване дори и не сме подозирали до този момент.

6. "Къде ще прибера това, ако си го купя?"

Влизайки в секс магазин, трудно може да си тръгнете без да сте харесали нещичко. Колкото и да се чудите, дали наистина се нуждаете от някоя играчка и дали ще има подходящо място, на което да я приберете или скриете (ако не живеете сами), ако тя наистина е привлякла погледа и вниманието ви, доста бързо ще се убедите сами, че можете съвсем незабелязано да я приберете в някой шкаф, където никой няма да я намери.

7. "Кой използва камшици, топчета за уста или пък щипки за зърна? Не знам…" 

Нека бъдем честни: "50 нюанса сиво" свърши добра работа като изясни кой, как и защо използва всички тези BDSM неща.

8. "Защо да ходя в секс шоп като всичко го има в интернет?"

2015 година е. Всеки може да си спести „страданието” да посети секс магазина и да си поръча всичко, което пожелае, онлайн. Не забравяйте обаче, че рядко си купуваме нещо, което не сме видели и не сме премерили. Противното увеличава стабилно риска въпросното нещо да не ни стане, да не ни допадне и като цяло да останем разочаровани. Същото важи с пълна сила и за секс играчките, даже физическият допир преди да изберем подходящата за нас играчка, е доста препоръчителен.

9. "Какви ли са останалите хора, които посещават такива магазини?"

Ясно е, че почти никой не се взира нарочно в хората, но при всеки се появява един човъркащ любопитството интерес, заради който сме склонни понякога да се зазяпваме в околните. Особено на такива места – Как ли изглежда един редовен клиент на секс шоп? Какво толкова си купува той?

10. "Ами ако си купя нещо, как да скрия чантата?!"

Факт е, че в много европейски държави като Германия и Австрия, на торбичките е мащабно изписано името на магазина, което безспорно намалява дискретността и кара по-стеснителни хора да тичат бързо към вкъщи. За щастие, в България нещата не стоят така и можете съвсем спокойно и незабелязано да носите новите си секс придобивки.

Последен съвет: Секс магазините са пълни със съкровища, които ще внесат разнообразие и тръпка в сексуалния ви живот, голяма доза соло приключения и вдъхновяващи експерименти. Затова горещо ви препоръчваме да си осигурите поне едно приключение в някой секс магазин.