С наближаването на 14 февруари необвързаните момичета почват да се замислят дали не е по-добре най-накрая да открият своята половинка. Тези размисли понякога водят до чувство на самота. Не забравяй обаче, че и обвързаните имат своите проблеми и грижи.

Независимо дали винаги си била свободна или наскоро си приключила връзка, тези 10 неща ще те накарат да се чувстваш още по-добре в кожата си на необвързана.

1. Излизането по срещи

Да посещаваш редовно ресторанти, кина, музеи, спортни събития с някой сладур може да е доста забавно. Обвързаните обикновено излизат рядко и социалният им живот е доста по-скромен от този на необвързаните.

 

 

2. Флиртуването

Когато си необвързана, спокойно можеш да флиртуваш, с който си пожелаеш... Целувките също са си съвсем в реда на нещата.

 

 

 

3. Повече свободно време

Сама си? Точно сега е перфектният момент да прочетеш някоя хубава книга, да се запишеш най-накрая на йога, да се научиш да готвиш, да научиш някой чужд език. Има толкова много смислени неща, които можеш да правиш вместо да си губиш времето в гушкане, гледане на филми и какво ли още не.

 

4. Повече време за приятели

Излизането по женски придобива съвсем друг характер, когато си необвързана. Именно с тях можеш да оползотвориш свободата си по най-забавния начин и да си създадете спомени заедно, за които да си спомняте с усмивка.

 

5. Няма как да се скараш с гаджето

Спор с половинката е доста честа причина за лошото настроение на обвързаните. За щастие, ти нямаш такива проблеми и можеш спокойно да се насладиш на всеки аспект от ежедневието си на необвързана, без да се затормозяваш излишно.

 

6. Повече сън

Много жени се оплакват, че не си доспиват, когато излизат с някого. Необвързаните нямат този проблем, не се сблъскват и със звучното хъркане на господата. Така могат да си осигурят нужния сън, за да изглеждат добре.

 

7. Нови тръпки

Няма как да чакаш с нетърпение първата си целувка с някого, когато вече си имаш приятел. Вълнението, когато видиш новата си тръпка, е незаменимо изживяване, което липсва на обвързаните.

8. Не си „(об)вързана”

Искаш да пътуваш по света? Да се преместиш в друг град? Когато си необвързана, спокойно можеш да вземеш разумно решение, без да се разпокъсваш между бъдещето и настоящата си връзка.

 

 

9. Бъдещето ти е на фокус

Когато не влагаш енергията си във връзката си, имаш повече сили, които да съсредоточиш върху кариерата, спортуването и осъществяването на мечтите и целите ти.

 




10. Неограничени възможности

Вълнуващо е да не знаеш точно какво те очаква в любовния ти живот за вбъдеще. Кой знае, може да се намери някой, който да те накара да се лишиш от всичко това, за да ти даде още по-хубвави изживявания!

 

Вижте всичко за Свети Валентин в специалната ни секция