Родените под знака на Телеца обикновено биват описвани като търпеливи и работливи и в същото време упорити и властни хора. Да бъдеш в пълноценна връзка с един човек, означава да познаваш неговите положителни и отрицателни качества. Безспорно най-лесният начин да се запознаеш със същността на половинката си е да проучиш неговата зодия. Разбира се, всяко правило си има и изключения, но тук съм се опитала да събера 10-те неудобни истини за Телците:

1. Няма да спрем да спорим докато не изясним гледната си точка.

Независимо дали става въпрос затова какво да поръчаме за вечеря, кой филм ще гледаме или къде ще отидем на почивка, от изключителна важност е последната дума да бъде наша. В разгара на спора понякога спира да ни интересува дали сме прави или не, важното е мнението ни да бъде чуто. Разбира се, не се гордеем много с това, защото обикновено след това се чувстваме виновни, но в наша защита можем да добавим само, че обикновено не ние започваме спора.

2. Доста сме ревниви ...

Щом искрицата на ревността се разпали, за секунди успяваме да съчиним десетки истории, които обикновено се развиват само във въображението ни, но пък със страшна сила. Ако половинката ви е зодия Телец, задължително я запознайте с всичките си приятелки и покажете пред нея, че нямате никакви чувства към тях. Освен това заявете недвусмислено, че и вие нямате интерес към нейните приятелки. Иначе можете да си навлечете доста проблеми ...

3. Рядко губим търпение, но ако това се случи наистина става ... ЛОШО.

Телците са известни като един от най-търпеливите знаци в зодиака. Издръжливостта ни е наистина завидна, но също както при бика в коридата, видим ли червения плащ пред очите си, става страшно. Обикновено отсрещната страна е откровено шокирана от изблика на торнадото, което вижда пред себе си, защото не е подозирала, че в спокойния Телец се крие такова природно бедствие. Затова просто не си играйте с чувствата на един Телец, натрупването при него може да трае с години, но пък затова, ако достигне точката си на кипене, ще изригне като вулкан. 

4. Злопаметни сме.

Може да не помним кой филм сме гледали преди два дни, но ако сме наранени можем да цитираме точните думи на половинката си от онзи паметен скандал преди половин година. 

5. Въпреки че отвън може и да не изглежда така, Телците трудно издържат на продължителен стрес.

На това се дължат и редките моменти, в които те сякаш загубват ума и дума. В такива ситуации просто ги изчакайте да се успокоят, защото ако ги нападнете, ще ги нараните много.

6. Може би едно от най-известните качества на Телците е тяхната тотално нелогична упоритост.

Ако си наумим нещо, ще го направим, дори да вървим срещу себе си и дори да имаме повече вреди отколкото ползи. Ако имате връзка с Телец, просто трябва да се примирите, че от време на време ще ставате свидетел и на подобни ситуации. Хубавото е, че това обикновено не се случва всеки ден ...

7. Обожаваме да притежаваме.

Независимо дали става въпрос за хубави вещи или хора. Телците притежават и това ги кара да се чувстват добре. 

8. Обожаваме хубавата храна.

Ако се чудите как да омилостивите или зарадвате един Телец, просто му предложете да му приготвите любимото му хапване или пък да го заведете в любимия му ресторант. Уверяваме ви, това ще бъде достатъчно, за да ви прости.

9. Невероятно независими сме.

Всеки Телец предпочита да върши работата си сам, при това по неговите правила и по собствен график. Това се отнася както за работата, така и за личния живот. Между нас казано, един Телец е далеч от организираната педантичност на Девата, но мрази да отиде на екскурзия без да има предварително начертан план за всичко, което иска да види.

10. Изключително лоялни сме!

Във всяка връзка, от изключителна важнаст са вярата и доверието. Ако спечелите един Телец, това означава първо, че го заслужавате и второ, че той ще ви остане верен за много дълго време. Ако пък ни предадете, ще бъдете късметлии ако въобще ви проговорим отново. Можем и да простим, но никога не забравяме. (Припомнете си точка 4). Освен това имайте предвид, че ако достигнете крайния предел на търпението ни, можем да ви зачеркнем за секунди. Това се случва изключително рядко, но действа със силата на секира. Така че имайте предвид, че сме търпеливи, но и принципни хора.