Колебаете се какво да направите, за да изненадате жената, която обичате? Екипът на Dama.bg ви предлага няколко интересни идеи, с които да си помогнете в избора!
 
1. Запиши й песничка или малка поема
На теб може да ти се струва лигаво, но на нея със сигурност ще й хареса! Коя жена не би оценила, че собственоръчно си й написал песничка или поема. Да звучи идеално от страна на рими или ритъм изобщо не трябва да е твой приоритет. Просто излей чувствата си към нея и това ще бъде достатъчно, за да направиш празника запомнящ се!
 
2. Напиши го в небето 
Подобни надписи се правят от малък самолет, който можеш да наемеш, за да напише в небето с помощта на разноцветни газове твоето послание към Нея. Просто я изведи на разходка в парка, подари й червена роза, погледайте небето заедно и само изчакай... Реакцията със сигурност ще ти хареса!
 
3. Напиши го с бонбони върху леглото
Прибери се предвидливо преди нея от работа с куп бонбони в ръце. Отиди в спалнята и направи нужното, а след това почакай търпеливо прибирането й. Не познавам жена, която да не обича сладко… Било то за хапване или някой сладък жест. А това 2в1 без съмнение ще предизвика нейното щастие!
 
4. Билборд 
Тук една кратка разходка също би била добър сътрудник. Хвани я за ръка и се разходете из града. Може дори да се престориш, че си забравил за празника й. Убеди я да смените обичайния маршрут, ако се наложи. Неочакван жест… Неочаквано добра изненада! 
 
5. Напиши го с шоколад върху палачинките й
Какво прекрасно събуждане би било, ако е придружено със закуска и кафе в леглото. Това обаче не би било достатъчно романтично, нали? Стани преди нея, направи й страхотни палачинки и излей чувствата си върху тях под формата на… шоколадово сърце, например! Също така, няма да я обидиш, ако декорираш подноса с любимото й цвете! 
 
6. Разхвърляй бонбони и рози из цялата къща
Вместо да й подариш обичайния букет от рози и кутия с бонбони под форма на сърце, защо не ги използваш по НЕпредназначение. Използвай фантазията си. Разхвърляй ги из стаите, на най-неочаквани места. Изненадите са хубаво нещо, особено ако са навсякъде около нас. 
 
7. Колаж
Вземи много ваши снимки. Най-различни! От най-хубавите до най-скучните ви моменти. Усмихнати, смешни, случайни, нейни, твои. Но най-вече общи! Вземи голям картон и направи колаж с тях. Нарисувай различни сладки личица, сърчица, животинки или каквото успееш. Това, направено лично от теб, със сигурност би я зарадвало!
 
8. Направи нещо собственоръчно
Каквото и да е! Изработи й картичка, набери й цветя, направи й коктейл, кексчета или пък някакво бижу, дървена кутийка... Всъщност няма значение, стига да е направено с помощта твоите две ръце и силните ти чувства към нея. 
 
9. Остави малки благодарствени бележки, залепени из цялата кола и апартамента 
Измисли различни кратки послания, с които да й благодариш за всичко, което прави за теб. Няма значение какво ще пише или какъв ще е почеркът ти. Дори не се старай да пишеш хубаво. Просто ги напиши на различни лепящи се листчета и налепи всяка мебел вкъщи. Залепи на огледалата в колата й, на волана, на лоста. Няма по-добър подарък от признанието, а колкото по-хаотично, толкова по-интересно, нали?  
 
10. Изпрати й нещо по куриер. Независимо на какво разстояние от теб е тя
Любимите й бонбони, любимите й цветя, акомпанирани от сладко писъмце от теб с пожелание и поднесени неочаквано. И то пред всичките й колежки или приятелки? Супер! Каква мила изненада и дори няма да се налага да им разказва! 
 
Има хиляди начини да изненадате своята дама, просто гледайте да изберете най-подходящия за нея и да страните от еднообразието! 
Най-прекрасния подарък за една жена в крайна сметка винаги са били и ще бъдат три неща – внимание, признание и любов!