Да имаш връзка с жена Телец ще те пренесе в алтернативен свят, пълен с любов, емоции и страст. Не само че жената Телец ще изпълни всичките ти желания, но тя е вярна и напълно отдадена на връзката ви.

1. Жената Телец е чувствена

Тя ще иска да завладее всичките ти сетива. Ще създаде приятна атмосфера с няколко свещи, ще ти изпече любимото лакомство, ще постели мекички черги, за да се гушкате пред камината.

За нея няма значение кой кого ще гушка, стига да сте в прегръдките си. Тя ще ти разтрива раменете, гърба и дори ходилата (късметлия!), защото иска да се чувстваш добре, но и тя самата няма да откаже един масаж. Трябва да те предупредим, че ако не обичаш гушкането, държането за ръце и прегръдките, тя съвсем скоро ще загуби интерес към теб.

2. Жената Телец обича да се глези

Не се чувствайте виновни, дами, но едва ли има друг зодиакален знак, който обича повече да се глези. Жените Телци обичат кафето си силно, шоколада тъмен, виното сухо, а мъжете – секси и в топ форма.

Представителките на този знак обичат да пазаруват безразборно, да си взимат топла вана, пълна с мехурчета, дори когато не са уморени и да си купуват цветя, въпреки че не са имали тежък ден. Те го правят, защото постоянно искат да бъдат глезени и обгрижвани.

Тя е такава, защото обича да се наслаждава на живота. Тя не издържа на продължителен стрес и затова често ще има нужда да остава сама. Затова не може да бъде до теб постоянно. Не се опитвай да я промениш, а я приеми такава, тогава може би ще ти позволи да се пъхнеш при нея във ваната, пълна с мехурчета.

3. Жената Телец е вярна

Ако жена Телец ти се врече във вярност, бъди сигурен, че няма да ти изневери и ще е готова да остане с теб за дълго. Ако такава жена не вижда в теб бъдеще, не би губила и секунда от времето си с теб. Поради тази причина жените Телци имат малко сериозни връзки - те искат да са сигурни в партньора си. Ако тя ти каже, че те обича, значи е лудо влюбена и никога няма да те предаде.

Тя не обича да си играе с огъня. Много добре знае кога би преминала границата и затова не го прави. Винаги ще ти пази гърба и ще бъде най-голямата ти подкрепа.

Ако някой говори лошо за любимите ѝ хора, тя безстрашно ще ги защити. От своя страна, тя никога не говори зад гърба на познатите си и не харесва тези, които го правят.

4. Жената Телец обича вълнуващи флиртове

Ако не знаеш как да я разпознаеш, оглеждай се за онова безстрашно момиче, което ще ти покаже с поглед, че те харесва, или ще ти се усмихне на улицата. Но после ще очаква ти да продължиш „играта”. Можеш да я намериш в най-добрия бар в района, защото тя обича добрата атмосфера и лукса. Тя ще е напълно погълната от шоколадовото си суфле и чашата дъхаво червено вино, или ще се наслаждава на мохитото си в някой тропически рай. Затова отиди да ѝ кажеш „здравей”. Тя обожава смели момчета и обича флирта, затова очаква ухажването ти да е забавно и вълнуващо, също като игра. Но не си мисли, че можеш да си играеш с нея, защото тя веднага прозира недостойните намерения.

5. Жената Телец обича приключенията

Тя може да е домошарка, но само защото е превърнала дома си в нейната крепост. Жената Телец обожава да изследва света. Затова, ако ѝ предложиш да зареже всичко и да отидете на дълго пътешествие, тя ще изпадне в екстаз (след като планира добре финансите си). Но трябва да знаеш, че щом веднъж се съгласи – връщане назад няма, тя е напълно отдадена на идеята. Списъка със задължителни дестинации ще е огромен, но местата ще са страхотни, така че защо да се оплакваш?

Всяко райско място я привлича неудържимо. Може да се страхува от височини и да не е много ентусиазирана от идеята да скочи от самолет, затова има нужда от теб, за да ѝ вдъхнеш увереност. Отидете да се гмуркате, да сърфирате, да се катерите, да летите с парапланери. Тя веднага ще се навие на всички екстремни предложения, но не и ако е сама – ти трябва да си до нея.

6. Жената Телец обича красотата

Това означава, че тя винаги ще се старае да изглежда красива за теб. Може да обича да пие кафето си по анцуг, но за среща ще заприлича на кукла, защото обича да се старае за теб. Тя се гордее, че е твоя. Макар че обича да се гласи и заради себе си, тя е два пъти по-ентусиазирана, когато трябва да го прави за партньора си.

Тя няма нищо против да се хвалиш с нея, защото я кара да се чувства желана и иска да се възхищаваш от красотата ѝ. От своя страна, тя ще те накара да се почувстваш като бог, защото, ако си с нея, тя ще направи всичко възможно да ти покаже, че си невероятен и неслучайно е с теб. Ако това не е секси, не знаем кое е.

7. Жената Телец е голям инат

Може да звучи като негативно качество, но всъщност може да е плюс. Жената Телец е голям инат, защото се отнася пламенно към всичко, което я вълнува. Добрата новина е, че тя напълно осъзнава, че е инат, така че ще се опита да ти се реваншира.

Представителките на тази зодия са родени за любовници, а не са воини, затова предпочитат да се помирят бързо, вместо да спорят безкрайно. Но трябва да знаеш, че тя няма да игнорира проблема и ситуацията. За нея е важно да решите проблема заедно, затова не се опитвай да избягваш въпроса – това не е добра стратегия, защото тя често задържа негативните емоции в себе си, но накрая избухва със страшна силна.

Ако това се случи, обсипи я с внимание и нежност. Поглези всичките ѝ сетива и съвсем скоро отново ще се успокои. Не е толкова сложно, нали? Но внимавай, защото, ако разбиеш сърцето ѝ и скъсаш с нея, тя няма да ти прости. Жените от тази зодия не се връща при старите си любовници и веднъж нараниш ли я – това е краят.

8. Жената Телец е мързелива

Още един „недостатък” на Телците. Но кой не обича да помързелува понякога? Тя с радост ще се излежава в неделя сутрин, няма против да си поръчате пица и да гледате филми цяла вечер. Въпреки че обича разговорите, ако понякога искаш да си починеш и просто да полежите мързеливо с книга в ръка – тя е напълно навита.

Няма нищо, което да иска повече от това да гледа в очите ти, докато си играеш с косата ѝ, да се смеете, докато лежите прегърнати сред меките чаршафи на спалнята ви.

В превод: Сърцето ѝ не се разтуптява от щедри подаръци, пари или престиж. Ако те харесва, значи те харесва заради теб самия.

9. Жената Телец обича хармонията

Жената Телец се старае много, за да те направи щастлив, защото тя цени хармонията във всеки аспект от живота си. Всяко напрежение ще я накара да се чувства тъжна и неспокойна, затова е готова да те подкрепи във всяко отношение – твоите проблеми са и нейни. Вие сте отбор. Ако между вас се появи проблем – помогни ѝ да го решите. За нея е важно ти също да си отборен играч.

10. Жената Телец ще те обича безусловно

Представителките на този знак не са от най-общителните. Тя често е доста срамежлива, но може да ти се стори надута, защото се старае да изглежда като уверен екстроверт. Но те уверяваме, че въобще не е надута или темерут. Тя има нужда от някого, с когото да се забавлява, който да я извади от черупката ѝ и да освободи дивата ѝ страна. Ако успееш да я покориш, тя ще бъде твоя завинаги.

Не ти ли звучи страхотно? Тогава какво чакаш? Открий своята жена Телец! Лесно ще я разпознаеш – сигурно чака в някой бар или ресторант с парти шапка, защото все пак наскоро навлязохме в месеца на Телеца.