Всичко с новата ви тръпка върви добре. Излизате, забавлявате се заедно, правите страхотен секс. Всичките ви приятели го харесват. Но знаете ли накъде отиват нещата? Винаги има една тънка граница между страстта и влюбването. Как да разберете обаче, че нещата са сериозни и това е не просто тръпка или някой, с когото излизате. Ето 10 знака, които доказват, че това може би е нещо сериозно.

1. Обмисляте бъдещето си заедно и това не ви стряска

Ако вече сте планирали как искате да се облечете за купона за Хелоуин догодина, то нещата стават сериозни.

2. Неговото щастие е и твое щастие

Не само се опитвате да направите мъжа си щастлив, но усещате, че неговото удоволствие кара и вас да се чувствате щастливи.

3. Искате да бъде с вас и в добрите, и в лошите моменти

При идеята да се грижи за вас докато сте настинали, със запушен нос, гласът ви е като на Дарт Вейдър и приличате на плашилото от магьосника от Оз... ви иде да му кажете, че ще пътувате в командировка за поне седмица и няма да се виждате няколко дни. Но вместо това, той е човекът, който ви купува лекарства и ви прави супа, докато се излежавате на дивана.

4. Имате нужда от физически контакт, който не включва секса

О да, сексът с него е прекрасен. Но след тежък ден в офиса единственото, от което имате нужда, е да се сгушите в прегръдките му. Спите по-добре в прегръдките му и ви липсва, когато го няма.

5. Чувствате пристрастяването

Часовете, които прекарвате заедно, никога не са достатъчни. А когато го няма, в ума ви е пълно с мисли за него.

6. Говорите за него 24/7

От онова мило съобщение, което ви изпрати снощи, до онова много ефективно, водещо до моментален оргазъм, движение, което ви приложи снощи докато правехте секс – твоите приятелки са напълно наясно, и то с пълни подробности.

7. Започвате да ревнувате

Естествено, не по онзи начин тип „Никоя няма право да докосва мъжа ми”, а по един сладък, лек начин, вътрешно да се почувствате леко раздразнени.

8. „Ние” става редовно използвано

Това не е просто любимото кафене, а вашето любимо кафене. А когато приятелките ви поканят на купон, отговорът е „непременно ще дойдем”.

9. Бивши?

Всякакви мисли за бившите любови, които може би сте имали, сега са напълно изчезнали. Че защо да мислите за миналото, когато перфектният мъж е точно до вас.

10. Любовните песни са сякаш написани за вас

Ако започнете да откривате смисъл във всички любовни песни, то определено сте попаднали под обстрела на Купидон, а той е много точен стрелец.