„Сексът и градът” няма нужда от реклама, нито от представяне. През последните 20 години, това е един от най-обичаните сериали от дамите.

Случвало ли ви се да съберете с приятелки и да обсъждате на коя от героините приличате? Колко от вас са се припознали в романтичната натура на Шарлот? А в директната и понякога aрогантна Саманта? Може би много дами не искат да разпознаят себе си в тази героиня. Но знаете ли, всъщност да бъдеш като Саманта си има и положителните страни и ние ще ви ги разкрием. Готови ли сте да промените мнението си?

1. Защитава своите приятелки на всяка цена

Саманта не се колебае да защити своите приятелки. Независимо от обстоятелствата, тя е там и дава подкрепа. Особено когато са били наранени от представители на мъжкия пол.

2. Чувство за самоирония

Има страхотно чувство за хумор и успява да се надсмива дори и над себе си и никога не се взима много на сериозно. Ето защо хората, които я заобикалят, се чувстват добре в нейно присъствие.

3. Успява да запазва приятелствата

Дори и да се премести да живее на другия край на света, никога не пропуска вечеря с приятелките или телефонен разговор, за да разбере как са.

4. Приятелките й знаят, че тя ще им каже истината

Не се страхува да каже как точно стоят нещата, дори и когато истината е болезнена. Нейната сила е, че е здраво стъпила на земята и с двата крака.

5. Тревожи се за работата си

Винаги успява да балансира работните ангажименти с излизанията с приятелки. Знае как по най-добрия начин да подреди приоритетите си.

6. Винаги има на разположение една шега

Саркастична и понякога рязка в своите шеговити изказвания. Нейните приятелки го знаят и именно заради това я обожават.

7. Хората я мислят за песимистка, но тя никога не е разочарована

Не е песимистка, а реалистка. Раздава любов само на хората, които го заслужават, и не си губи времето с останалите. По тази начин успява да избегне куп разочарования.

8. За нея темата секс не е табу

Няма проблем да говори за секс или пък да го прави. За нея той играе водеща роля в живота й и не се срамува от това.

9. Изслушва проблемите на приятелките си

Дори когато в живота й са възникнали трудности, тя предпочита да изслушва проблемите на своите приятелки и да не ги нагърбва със своите.

10. Няма нужда от мъж до себе си, за да разбере коя всъщност е

Всъщност има нужда само от един мъж, който да я забавлява.