Представяме ти 10-те най-ясни признака, че той ти изневерява.

1. Сменя си паролите често

Ако често си сменя паролите, вероятно има нещо за криене.

2. Профил в социалната мрежа

Ако ти изневерява, вероятно ще иска профилът му в социалните мрежи да изглежда "необвързан". Доста показателно е, ако е сам на профилната си снимка и е скрил общите ви снимки. Също така наблюдавай колко време прекарва в мрежата.

3. Говорене по телефона

В здравословната връзка няма тайни. Когато се обажда по телефона и моментално напуска стаята, за да не чуваш какво говори, трябва да си нащрек. Освен ако не ти подготвя изненада, вероятно не му е удобно да говори за нещо пред теб.

4. Намаляване или увеличаване на желанието за интимност

В някои случаи желанието за секс на неверника е по-малко, тъй като се задоволява другаде. Но е вероятно и да е по-активен, защото чувства вина.

5. Изчистена история на браузера

Трябва да внимаваш, ако често трие историята си на браузера. Вероятно е така да прикрива следите си.

6. Повече социални дейности

Обърни внимание, ако започне все по-често да се събира с приятели. "Гледането на мач" винаги е добро прикритие.

7. По-големи разходи

Ако сте по-зле с парите в края на месеца, се поинтересувай къде отиват те.

8. Външен вид

Внимавай с тази част. Може издокарването му да не е свързано с това, че се опитва да впечатли друга, а защото иска да изглежда по-професионално на работа. Но ако изведнъж започне да обръща по-голямо внимание на външния си вид, вероятно търси авантюра.

9. Обвинява те за всичко

Независимо какво и къде се е случило, винаги намират начин да ви обвини и да ви развали настроението.

10. Чести подаръци

Неверникът често ще опитва да отвлече вниманието ти с подаръци без повод. Ако забележиш рязка промяна в поднасянето на подаръците, се запитай какъв е мотивът за това.


Забележиш ли четири или повече от тези признаци, знай, че нещо странно се случва. Не е гаранция, че ти изневерява, но вероятно се кани да го направи. Не го обвинявай, че ти е изневерил! Опитайте се да изгладите грешките и да спасите брака си!